• Deskundig en eerlijk advies
  • Klantenservice020 8203709

buffalo voetbaltafel met muntinworp kopen


Dé voetbaltafel om voor een school of sportkantine te kopen

Wil je graag een voetbaltafel kopen? Denk dan eens aan de Buffalo Coin table. Een prachtige tafel die uitermate geschikt is om te gebruiken in publieke ruimtes zoals scholen en kantines. Een tafelvoetbal kopen voor op school, bijvoorbeeld, vraagt enige extra aandacht. Voor u het weet bent u enkele spelers kwijt of is het speelveld veranderd in een akelig stofnest. Waardoor het speelplezier niet meer optimaal is. Niet bij deze Buffalo Coin table. De glasplaat zorgt er namelijk voor dat het veld niet vervuild wordt door stof,vocht of ander vuil. Tevens zijn er weinig losse onderdelen, zodat vandalisme in de kiem wordt gesmoord. Niet langer de stress dus, in de pauze, of alles met de tafel goed gaat. 

Een luxe voetbaltafel welke tegen een stootje kan

Wil je een voetbaltafel kopen om leuke wedstrijden met je vrienden te spelen? Dan kan je met deze tafel goed voor de dag komen! De tafel is bedoeld voor binnengebruik en werkt zeer prettig doordat goed is nagedacht over de opbouw van de tafel. Ook bij verenigingen of op het werk is het een superidee om een competitie met elkaar te beginnen! Deze voetbaltafel nodigt je uit om deel te nemen aan een spannende wedstrijd met jouw collega's!

De Buffalo voetbaltafel met muntinworp

Deze professionele voetbaltafel is voorzien van muntinworp, waarbij er de keuze is uit 50 cent of 1 euro inworp. Bij de tafel worden een aantal accessoires geleverd. Maar liefst 10 voetballetjes krijg je bij de tafel, welke zijn uitgevoerd in zwart en wit. Daarnaast krijg je er ook nog twee analoge scoretellers bij. Het gepolijste speelveld heeft een houten balrail en cashbox. Om heerlijk speelplezier te hebben, is het fijn als de stangen soepel draaien. Uiteraard is daar ook aan gedacht. Door de soepele kogellagers kan je jouw spelers snel laten draaien. Ondanks de professionele kwaliteit is de tafel toch zeer gunstig geprijst. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

3D-print je eigen voetbalpoppetjes

14 september 2015 08:58:50 CEST

voetbaltafelpoppetje 3dprinten

 

Voor iedereen die toegang heeft tot een 3D-printer zijn er nu gratis de hoofden van de Starwars Stormtroopers te downloaden om je tafelvoetbal een heuse Starwars look te geven!


De hoofden kun je met de 3D-printer uitprinten en op de bestaande hoofden van je voetbaltafel poppetjes klikken. Mocht je geen toegang hebben tot een 3D-printer dan kun je bijvoorbeeld een dienst als 3DHubs gebruiken om te printen. 


Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Garlando tafelvoetbaltafels kopen

31 augustus 2015 09:24:29 CEST

Garlando tafelvoetbal kopen


Wie is Garlando?

Garlando is opgericht in Italië in 1954 en houdt zich bezig met het produceren en verkopen van sportartikelen. Deze artikelen worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en vakmanschap. Garlando is in eerste instantie vooral bekend geworden door de voetbaltafels, pooltafels, tafeltennistafels en airhockeytafels. 

In de recentere jaren zijn er meer artikelen bij gekomen, zoals trampolines, voetbaldoelen en schommels. Kortom, naast specialist in de diverse soorten sporttafels, is Garlando dé leverancier voor buitensportartikelen. Hierbij wordt voldaan aan de hoogste standaarden, waarbij de veiligheid van de consument voorop staat.

Verder vindt Garlando het erg belangrijk dat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met de keuze van materialen, en verder wordt het afval gescheiden ingezameld en maakt men gebruik van recycling. 

Garlando voetbaltafels

Er zijn veel verschillende soorten Garlando voetbaltafels. Het belangrijkste onderscheid wordt gemaakt tussen thuismodellen en wedstrijdmodellen. Maar ze hebben gemeen dat Garlando tafelvoetbal tot een ware ervaring maakt. 

De thuismodellen tafelvoetbal

Bij het kiezen is het belangrijk om te bedenken of er volwassenen en/of kinderen gebruik van gaan maken, en of de Garlando voetbaltafel binnen of buiten staat. Daarnaast is er keuze uit modellen met in hoogte verstelbare poten, telescopische stangen, en uit verschillende kleuren. Het design van de Garlando voetbaltafels is in alle gevallen iets wat in positieve zin de aandacht trekt. De ontwerpers van Garlando weten wat de consument wil, en gaan verder dan dat. Het spreekt vanzelf dat de Europese veiligheidsregels EN71 daarbij in acht genomen zijn.

De wedstrijdmodellen tafelvoetbal

Enkele voorbeelden van de Garlando voetbaltafels wedstrijdmodellen zijn de volgende:

Garlando Master Champion 

Het officiële ITSF model voor internationale competities is 150 cm lang en 77 cm breed. Deze Garlando voetbaltafel, die wereldwijd gebruikt wordt door professionele spelers, beschikt over competitie scoretellers. Verder heeft hij rubbers die er voor zorgen dat de keeper in de buurt van zijn goal blijft.

Garlando Pro Champion

Deze voetbaltafel is een combinatie van stabiliteit en elegantie. De Pro Champion is de officiële ITSF trainingstafel voor professionele spelers. Net als de Master Champion heeft deze tafel stangen met ergonomische grip. Tevens zijn de hoeken van het speelveld oplopend zodat de bal altijd in het spel blijft.

Garlando is tafelvoetbal

Met meer dan 60 jaar ervaring en succes, is Garlando dé specialist in voetbaltafels. 
Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Goede tafelvoetbal voor op school kopen?

27 augustus 2015 08:41:07 CEST

tafelvoetbal school kopen

Tafelvoetvoetbal tafel kopen voor op school

Een groot deel van onze tafelvoetbal tafels kopen mensen om op scholen te plaatsen. Voor deze doelgroep zijn er speciale voetbaltafels. Een voetbaltafel welke namelijk op een school gebruik wordt moet namelijk sterker zijn dan een voetbaltafel welke doorgaands thuis gebruikt wordt.

Tafelvoetbal met glasplaat kopen

Ten eerste is het altijd handig om te kijken of u een tafelvoetbal met glasplaat wilt kopen. Deze beschermd namelijk de tafelvoetbal tegen vocht en vuil, én zorgt ervoor dat de balletjes niet meegenomen kunnen worden. 

Tafelvoetbal met munt inworp kopen

Ook kunt u kijken of u een tafelvoetbal met muntinworp wilt kopen. Dat zorgt ervoor de de tafelvoetbal ook nog wat opleverd. Bij sommige tafelvoetbal tafels is er de keuze tussen een munt inworp of een fiche. 


Ons overzicht tafelvoetbal voor op school

Om het u wat makkelijker te maken hebben we een overzicht gemaakt van tafelvoetbaltafels welke we aanraden om op scholen te plaatsen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam