Garlando tafelvoetbal kopen

Wie is Garlando?

Garlando is opgericht in Italië in 1954 en houdt zich bezig met het produceren en verkopen van sportartikelen. Deze artikelen worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en vakmanschap. Garlando is in eerste instantie vooral bekend geworden door de voetbaltafels, pooltafels, tafeltennistafels en airhockeytafels. 

In de recentere jaren zijn er meer artikelen bij gekomen, zoals trampolines, voetbaldoelen en schommels. Kortom, naast specialist in de diverse soorten sporttafels, is Garlando dé leverancier voor buitensportartikelen. Hierbij wordt voldaan aan de hoogste standaarden, waarbij de veiligheid van de consument voorop staat.

Verder vindt Garlando het erg belangrijk dat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met de keuze van materialen, en verder wordt het afval gescheiden ingezameld en maakt men gebruik van recycling. 

Garlando voetbaltafels

Er zijn veel verschillende soorten Garlando voetbaltafels. Het belangrijkste onderscheid wordt gemaakt tussen thuismodellen en wedstrijdmodellen. Maar ze hebben gemeen dat Garlando tafelvoetbal tot een ware ervaring maakt. 

De thuismodellen tafelvoetbal

Bij het kiezen is het belangrijk om te bedenken of er volwassenen en/of kinderen gebruik van gaan maken, en of de Garlando voetbaltafel binnen of buiten staat. Daarnaast is er keuze uit modellen met in hoogte verstelbare poten, telescopische stangen, en uit verschillende kleuren. Het design van de Garlando voetbaltafels is in alle gevallen iets wat in positieve zin de aandacht trekt. De ontwerpers van Garlando weten wat de consument wil, en gaan verder dan dat. Het spreekt vanzelf dat de Europese veiligheidsregels EN71 daarbij in acht genomen zijn.

De wedstrijdmodellen tafelvoetbal

Enkele voorbeelden van de Garlando voetbaltafels wedstrijdmodellen zijn de volgende:

Garlando Master Champion 

Het officiële ITSF model voor internationale competities is 150 cm lang en 77 cm breed. Deze Garlando voetbaltafel, die wereldwijd gebruikt wordt door professionele spelers, beschikt over competitie scoretellers. Verder heeft hij rubbers die er voor zorgen dat de keeper in de buurt van zijn goal blijft.

Garlando Pro Champion

Deze voetbaltafel is een combinatie van stabiliteit en elegantie. De Pro Champion is de officiële ITSF trainingstafel voor professionele spelers. Net als de Master Champion heeft deze tafel stangen met ergonomische grip. Tevens zijn de hoeken van het speelveld oplopend zodat de bal altijd in het spel blijft.

Garlando is tafelvoetbal

Met meer dan 60 jaar ervaring en succes, is Garlando dé specialist in voetbaltafels.