• Lorem ipsum

Buffalo

sale
Buffalo Buffalo Shoot voetbaltafel
Buffalo
Buffalo Shoot voetbaltafel
De tafelvoetbaltafel Buffalo Shoot is een ware klassieker. De fraaie houten uitstraling maakt hem een ware topper!
€129,00€119,00
Buffalo Buffalo voetbaltafel Winner
Buffalo
Buffalo voetbaltafel Winner
Bent u op zoek naar een stoere voetbaltafel voor een scherpe prijs? Dan is deze voetbaltafel iets voor u! Deze gave voetbaltafel heeft mooie kleurtinten en stoere prints.
€109,00
sale
Buffalo Buffalo tafelvoetbal Sport
Buffalo
Buffalo tafelvoetbal Sport
De Buffalo SPORT is de perfecte voetbaltafel voor de jeugd met een aansprekend design.
€159,00€139,00
sale
Buffalo Buffalo Voetbaltafel Glory
Buffalo
Buffalo Voetbaltafel Glory
De Buffalo Glory is de perfecte voetbaltafel voor de jeugd met een aansprekend design. Het formaat maakt deze tafel ideaal voor kinderen tot 12 jaar.
€179,00€149,00
Buffalo Buffalo tafelvoetbal Champion wit
Buffalo
Buffalo tafelvoetbal Champion wit
Dit model van Buffalo komt in een übercoole strak witte uitvoering met een blauw speelveld. Het speelveld heeft rondom een oplopende ramp met schuine hoeken voor optimaal speelplezier
€499,00
Buffalo Buffalo tafelvoetbaltafel France
Buffalo
Buffalo tafelvoetbaltafel France
De tafelvoetbal tafel France is de opvolger van de populaire Babyfoot voetbaltafel en perfect geschikt voor jong en oud!
€379,00
Buffalo Buffalo voetbaltafel Artic
Buffalo
Buffalo voetbaltafel Artic
De Buffalo Artic voetbaltafel is uitgevoerd in wit met details in zwart en chroom. Opvallend aan de stijlvolle Artic tafelvoetbaltafel zijn de bogen in de fronten en zijkanten.
€379,00
Buffalo Voetbaltafel Buffalo Trophy Fold
Buffalo
Voetbaltafel Buffalo Trophy Fold
De Trophy tafelvoetbaltafel is opklapbaar en heeft transportwielen om de tafel gemakkelijk te verplaatsen en op te kunnen bergen.
€329,00
sale
Buffalo Buffalo Black Bandit Voetbaltafel II
Buffalo
Buffalo Black Bandit Voetbaltafel II
De enige echte Black Bandit van Buffalo in een nieuw jasje! De black Bandit II is een uiterst populaire voetbaltafel op basis van design en prijs-kwaliteit verhouding.
€339,00€299,00
sale
Buffalo Buffalo Big Brother voetbaltafel
Buffalo
Buffalo Big Brother voetbaltafel
De populaire Big Brother van Buffalo is een uiterst robuuste tafel met een mooi en solide speelveld. Het spelen op deze voetbaltafel is niet alleen vermakelijk, maar ook goed voor de oog-handcoördinatie en het reactievermogen!
€499,00€429,00
Buffalo Voetbaltafel pop 16mm blauw
Buffalo
Voetbaltafel pop 16mm blauw
Reserve speler voor uw tafelvoetbaltafel. Deze speler past op stangen van 16mm.
€6,50
Buffalo Buffalo tafelvoetbaltafel Storm F1 outdoor
Buffalo
Buffalo tafelvoetbaltafel Storm F1 outdoor
Uiterst robuuste outdoor tafel met uniek design, gemaakt uit thermoplastische hars en glasfiber, bestand tegen alle weersinvloeden.
€799,00
Buffalo

Bent u op zoek naar een scherp geprijsde voetbaltafel, dan zit u goed bij het merk Buffalo. U heeft de keuze uit een zeer ruim assortiment aan Buffalo voetbaltafels. Al vele jaren op rij is de Big Brother vanwege zijn scherpe prijs de populairste voetbaltafel van Buffalo. Daarnaast bieden wij diverse voetbaltafels speciaal voor kinderen (t/m 14 jaar) aan. Sommige modellen daarvan zijn inklapbaar, zodat u ze gemakkelijk kunt opbergen of meenemen.

Daarnaast beschikt het assortiment van Buffalo over een aantal 'zware' voetbaltafels, die vooral populair zijn op kantoor of op de camping. Enkele Buffalo voetbaltafels zijn tevens voorzien van een glasplaat en een muntinworp. Denkt u erover na om een Buffalo voetbaltafel te kopen en wilt u graag wat meer informatie? Dan staan wij graag voor u klaar! 

Over Buffalo tafelvoetbaltafels

Buffalo is een Amsterdams familiebedrijf, opgericht in 1923. Van oudsher dé biljartleverancier van West-Europa, tegenwoordig actief over de hele wereld. Buffalo geniet in toenemende mate faam als leverancier van kwaliteitsspellen, speeltafels en sport- en spelattributen van de grote (vooral duurzame) A-merken. Van roulette, tafelvoetbal en fitness tot boxen, domino en snorkelen. We  houden wel van wat beweging! 

Buffalo levert als preferred supplier aan internationale distributeurs, groothandelaren en detaillisten (ook de grote e-tailers), maar is óók zeer toegankelijk voor de individuele consument. Buffalo dankt haar unieke positie aan de authenticiteit van het merk, de up-to-date webshop, het innovatieve, uitgebreide aanbod van artikelen, de scherpe prijzen en de zeer persoonlijke (klanten)service. Betrouwbaar, integer en direct.