• Lorem ipsum

Buffalo

Buffalo Buffalo Shoot
Buffalo
Buffalo Shoot
De tafelvoetbaltafel Buffalo Shoot is een ware klassieker. De fraaie houten uitstraling maakt hem een ware topper!
€139,00
Buffalo Buffalo voetbaltafel Winner
Buffalo
Buffalo voetbaltafel Winner
Bent u op zoek naar een stoere voetbaltafel voor een scherpe prijs? Dan is deze voetbaltafel iets voor u! Deze gave voetbaltafel heeft mooie kleurtinten en stoere prints.
€109,00
Buffalo Buffalo Trophy Fold
Buffalo
Buffalo Trophy Fold
De Trophy tafelvoetbaltafel is opklapbaar en heeft transportwielen om de tafel gemakkelijk te verplaatsen en op te kunnen bergen.
€329,00
sale
Buffalo Buffalo Big Brother
Buffalo
Buffalo Big Brother
De populaire Big Brother van Buffalo is een uiterst robuuste tafel met een mooi en solide speelveld. Het spelen op deze voetbaltafel is niet alleen vermakelijk, maar ook goed voor de oog-handcoördinatie en het reactievermogen!
€499,00€459,00
Buffalo Buffalo Terminator
Buffalo
Buffalo Terminator
De Terminator van Buffalo is een uitstekende tafel die heerlijk speelt. De schuine poten en de stevige behuizing zorgen voor een grote stabiliteit.
€399,00
Buffalo Voetbaltafel pop 16mm blauw
Buffalo
Voetbaltafel pop 16mm blauw
Reserve speler voor uw tafelvoetbaltafel. Deze speler past op stangen van 16mm.
€6,50
Buffalo Buffalo Glory
Buffalo
Buffalo Glory
De Buffalo Glory is de perfecte voetbaltafel voor de jeugd met een aansprekend design. Het formaat maakt deze tafel ideaal voor kinderen tot 12 jaar.
€199,00
Buffalo Buffalo Black Bandit Soccer Table II
Buffalo
Buffalo Black Bandit Soccer Table II
De enige echte Black Bandit van Buffalo in een nieuw jasje! De black Bandit II is een uiterst populaire voetbaltafel op basis van design en prijs-kwaliteit verhouding.
€329,00
Buffalo Voetbaltafel Libero
Buffalo
Voetbaltafel Libero
De Buffalo Libero is een sterke en robuuste tafel in een competitieve rood-blauw uitvoering.
€729,00
Buffalo Buffalo tafelvoetbal Champion wit
Buffalo
Buffalo tafelvoetbal Champion wit
Dit model van Buffalo komt in een übercoole strak witte uitvoering met een blauw speelveld. Het speelveld heeft rondom een oplopende ramp met schuine hoeken voor optimaal speelplezier
€499,00
Buffalo Voetbaltafel pop 16mm rood
Buffalo
Voetbaltafel pop 16mm rood
Reserve speler voor uw tafelvoetbaltafel. Deze speler past op stangen van 16mm.
€6,50
Buffalo

Bent u op zoek naar een scherp geprijsde voetbaltafel, dan zit u goed bij het merk Buffalo. U heeft de keuze uit een zeer ruim assortiment aan Buffalo voetbaltafels. Al vele jaren op rij is de Big Brother vanwege zijn scherpe prijs de populairste voetbaltafel van Buffalo. Daarnaast bieden wij diverse voetbaltafels speciaal voor kinderen (t/m 14 jaar) aan. Sommige modellen daarvan zijn inklapbaar, zodat u ze gemakkelijk kunt opbergen of meenemen.

Daarnaast beschikt het assortiment van Buffalo over een aantal 'zware' voetbaltafels, die vooral populair zijn op kantoor of op de camping. Enkele Buffalo voetbaltafels zijn tevens voorzien van een glasplaat en een muntinworp. Denkt u erover na om een Buffalo voetbaltafel te kopen en wilt u graag wat meer informatie? Dan staan wij graag voor u klaar!