• Lorem ipsum

Leonhart

Leonhart
Artikelcode LEO_PRO TOURNAMENT
€1.296,69*AVP
(€1.569,00 Incl. btw)
op voorraad
Leonhart Pro Tournament is een van de beste tafels die je kunt hebben. Met zijn hoge kwaliteit is deze Duitse merktafel geliefd onder professionals en beginners ! Lees meer
Leonhart
Pro Tournament
Leonhart Pro Tournament is een van de beste tafels die je kunt hebben. Met zijn hoge kwaliteit is deze Duitse merktafel geliefd onder professionals en beginners !
€1.296,69*AVP
(€1.569,00 Incl. btw)
Leonhart

Als u alleen het beste van beste wilt, dan kiest u voor een voetbaltafel van het Duitse merk Original Leonhart dat al sinds 1949 bestaat. De kwaliteit van deze voetbaltafels is zo hoog dat hierop het WK voetbaltafel wordt gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Leonhart Pro Tournament.

Elroy Starren Meervoudig Nederlands kampioen tafelvoetbal: " Persoonlijk vind ik de Leonhart tafel één van de beste tafels in de wereld. Voor zowel beginners als gevorderden zeer goed bespeelbaar. De Leonhart tafel is al meer dan 60 jaar doorontwikkeld en dat merk je als speler meteen. Bij andere Internationale tafels zal je je speelstijl aan moeten passen en bij de Leonhart niet, Snakes, Pullshots en Pinshots, op deze kast is gewoon alles mogelijk"