• Lorem ipsum

voetbaltafels met glasplaat

Zoek je een hufterproof en stevige voetbaltafel waarvan je zeker weet dat deze tegen een stootje kan? Dan is een voetbaltafel met glasplaat een goede keus.

Heemskerk Heemskerk High Tactic Cover
Heemskerk
Heemskerk High Tactic Cover
De Cover is stevig opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen. Deze tafel heeft veel stabiliteit. Met metalen onderstel van 90x90 dik met rubberen voet, stelvoet en glazen plaat.
€1.099,00
Garlando Garlando Coperto de Luxe
Garlando
Garlando Coperto de Luxe
Het parade paardje van de Garlando voetbaltafels. Uitermate geschikt voor scholen.
€2.079,00
Garlando Garlando Olympic Briar Wood
Garlando
Garlando Olympic Briar Wood
Professionele Garlando voetbaltafel in de kleur briar wood/zwart met onbreekbare glasplaat afdekking. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een mechanische muntinworp van € 0,50, maar kan ook op vrij spel gezet worden!
€1.709,00
Garlando Garlando Class Weatherproof
Garlando
Garlando Class Weatherproof
De perfecte voetbaltafel geschikt voor binnen en ook voor buitengebruik, een tafelvoetbaltafel die de weersomstandigheden kan weerstaan. Deze tafel is uitgevoerd met boven glasplaat en zonder muntinworp.
€1.390,00
FAS Italia FAS Rainbow CP Outdoor
FAS Italia
FAS Rainbow CP Outdoor
De Rainbow CP Outdoor, onderscheidt zich van de eenvoudige Rainbow door de glazen deksel. De tafel is onder andere zeer geschikt voor buitenruimtes, zoals terrassen, bars, café's en campings.
€1.295,00
Roberto Sport Roberto Sport College Pro Cover
Roberto Sport
Roberto Sport College Pro Cover
Een veilig gebruik is gegarandeerd doordat de glazen plaat verzegeld is, waardoor er niemand met zijn handen op het speelveld kan komen. Bijkomend voordeel: er kunnen geen ballen kwijtraken en bovendien dempt de glasplaat het geluid.
€859,00
FAS Italia FAS San Siro 2.0
FAS Italia
FAS San Siro 2.0
De tafel is voorzien van een modern en gestroomlijnd ontwerp in de kleur zilvergrijs/zwart. Het uitstekende sluitsysteem garandeert geluidsisolatie tijdens wedstrijden.
€1.249,00
Heemskerk Heemskerk Soccer School Cover
Heemskerk
Heemskerk Soccer School Cover
Voetbaltafel zonder muntinworp met geharde, onbreekbare glasplaat. Een veilig gebruik is gegarandeerd doordat de glazen plaat verzegeld is.
€799,00
Garlando Garlando Olympic Blind Side
Garlando
Garlando Olympic Blind Side
Professionele Garlando voetbaltafel in de kleur briar wood/zwart met onbreekbare bovenglasplaat. Deze professionele voetbaltafel wordt geleverd ZONDER muntinworp!
€1.515,00
Garlando Garlando Olympic silver blind side
Garlando
Garlando Olympic silver blind side
Garlando voetbaltafel in de kleur zilver met onbreekbare boven glasplaat. Deze professionele voetbaltafel wordt geleverd zonder muntinworp!
€1.599,00
Roberto Sport Roberto Sport Summer Cover
Roberto Sport
Roberto Sport Summer Cover
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon.
€1.359,00
Garlando Garlando Olympic Outdoor
Garlando
Garlando Olympic Outdoor
Professionele Garlando voetbaltafel die buitengebruik toelaat door het toepassen van waterproof materialen. Tijdelijk worden alle outdoor Garlando voetbaltafels inclusief afdekhoes geleverd!
€2.019,00

voetbaltafels met glasplaat

Het voordeel van een voetbaltafel met een glasplaat is dat er niets stuk kan gaan aan het speelveld. Spelers kunnen niet aan de poppen of het speelballetje zitten, dus vandalisme is praktisch onmogelijk. Daarnaast komt er geen stof of vuil in dit type voetbaltafel. Met een voetbaltafel met glasplaat bent u dus verzekerd van jarenlang speelplezier. In ons assortiment voetbaltafels met glasplaat treft u de beste merken, zoals:

Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact met ons op en een van onze experts zal je verder helpen.