Klantenservice
0413 - 794 551

0Artikel(en)
0 Artikelen Bekijk winkelwagen

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Privacy- en cookieverklaring Elzenboom
Online Retail BV
6 mei 2019


Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens
verwerkt. Elzenboom Online Retail BV acht een zorgvuldige omgang met
persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook
zorgvuldig verwerkt en beveiligd.


Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat
betekent onder andere dat wij:


 onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
 onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
 u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
 passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht
persoonsgegevens verwerken;
 uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.


Elzenboom Online Retail BV is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en
gebruiken en met welk doel bij de webwinkel Voetbaltafelwinkel. Wij raden u aan deze
zorgvuldig te lezen.


Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Elzenboom Online Retail BV.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze
netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze
bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie
over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens
en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u
sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde
klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde

persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet
dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij
een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen
wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens,
factuuradres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum. Hier hebben wij een
legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.
Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en
zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U
kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, factuuradres, naw-gegevens,
telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we
met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent
met onze reactie.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over
onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt
afmelden.Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze
gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel, maar dit gebeurt te
allen tijde geanonimiseerd. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om
zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw
persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen.
Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit
altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, betalingsgegevens, geslacht,
geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Hier hebben wij een
legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.
Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

 per post
 per e-mail
 via social media
 per telefoon

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe
dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie
gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld. Via uw account kunt u dit ook
doorgeven.

Locatiegegevens
Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen.
Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.
Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de
aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de
gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Daar
hebben wij geen controle over. Lees dus altijd ook de privacyverklaringen van de
desbetreffende aanbieder.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont advertenties. Wij kijken of mensen deze leuk vinden, en
gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante
advertenties en aanbiedingen te doen.
Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw
persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen,
behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een
vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel, maar deze gegevens
zijn altijd geanonimiseerd.
Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in
kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee
zien dat u ons weer bezoekt.
Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg
over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze
cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen
van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te
beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
 Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
 Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
 Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer
uw persoonsgegevens invoert


Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze
privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te
raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen
wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u
altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:
 uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
 inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
 het laten corrigeren van fouten
 het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
 intrekken van toestemming
 bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen
gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
Klacht indienen


Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een
klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens
Elzenboom Online Retail BV
Hoogstraat, 5
5462 CW Veghel
patrick@slimshops.nl
413794551

web-monitoring-ok