• Lorem ipsum

In de hele maand juli hebben we een mooie actie voor jullie!
Indien je in deze maand een bedrukte voetbaltafel aanschaft zorgen wij ervoor dat onze ontwerpster deze tafel gratis voor jullie gaat ontwerpen. Natuurlijk in de huisstijl kleuren van jullie bedrijf. 

Wij ontwerpen hiervoor de complete buitenzijde van de voetbaltafel. Hierdoor krijgt de tafel een unieke uitstraling en past deze altijd in de kantine of in de gameroom. Bij het bestellen van een bedrukte voetbaltafel zie je direct onze juli aktie staan en kun je deze aanvinken. Wij nemen altijd contact met jullie op om de wensen door te spreken en het huisstijlhandboek, logo en kleuren te ontvangen.  

Een aantal voorbeelden en klanten waarvoor wij al een bedrukte voetbaltafel hebben mogen leveren:

 

Brussels Airlines (G-500)

Voor Brussels Airlines hebben we een mooie Garlango G-500 mogen ontwerpen. Dit was een combi ontwerp; Brussels Airlines samen met de Belgian Red Devils. Het resultaat zie je hieronder. Een mooi ontwerp als we dat mogen zeggen. Tevens hebben we de spelers in de kleur erbij geleverd. 

 

Technische Unie (G-500) 

 Voor de Technische Unie hebben en we voetbaltafel ontworpen. Deze tafel hebben we zo ontworpen dat het logo duidelijk in beeld is. Daarnaast met de groene kleuren van de Technische Unie en wat juichende spelers maken het ontwerp compleet. 

  

Bavaria (G-500) 

Voor Talpa Network mochten we een voetbaltafel bedrukken voor Bavaria. Voor deze voetbaltafel heeft de klant zelf zijn ontwerpen aangeleverd. Deze hebben wij dan in een mock-up gezet zoals je hieronder ziet. Deze krijgt iedere klant van ons. Op deze manier kun je zien hoe de tafel er uit gaat zien.

Eigen voetbaltafel

Wil je als bedrijf ook een voetbaltafel in de huiskleuren, dat is mogelijk. We hebben verschillende voetbaltafels die we hiervoor kunnen bedrukken. 
Klik op onderstaande link om direct naar alle opties te gaan.

Alle bedrukte voetbaltafels