• Deskundig en eerlijk advies
  • Klantenservice020 8203709

Bedrukte voetbaltafels

Wilt u voor uw bedrijf of instelling een tafelvoetbal laten bedrukken? We hebben een mooie collectie tafelvoetbaltafels samengesteld welke u kunt laten bedrukken. U kunt hierbij kiezen om de buiten, en binnen zijkant, de scorepanelen  en het speelveld met uw ontwerp te laten bedrukken. Uiteraard kunt u ook alle onderdelen bedrukken.

Hoe werkt het?
Als u ervoor kiest om de voetbaltafel te laten bedrukken dan dient u ons na- of voor de bestelling uw ontwerp aan te leveren. Wij laten dan een virtuele dressing maken zodat u kunt zien hoe het geheel eruit komt te zien. 

Hoe aanleveren?
Zelf aanleveren
U kunt ervoor kiezen het ontwerp geheel zelf aan te leveren, we sturen u dan templates toe van de tafel waar u het ontwerp in kunt maken. Vervolgens zullen wij deze templates verwerken op de tafel. 

Laten ontwerpen
U kunt de tafel ook door ons laten ontwerpen, we hebben dan een foto, logo en- of tekst nodig. We maken dan een ontwerp in hoge resolutie en sturen u vervolgens een virtual dressing zodat u kunt zien hoe het eruit komt te zien.  Dit gaat in goed overleg met u. Let wel op, voor iedere nieuwe dressing welke moet worden gemaakt rekenenen wij 75,- exclusief btw. 

Welke bestanden
Om het ontwerp te realiseren hebben we een file in FREEHAND nodig (niet ouder dan MX) met (als er foto`s in het ontwerp zitten) TIFF in CMYK 200 DPI of een JPG of TIFF in 200 DPI

Levertijden
De gemiddelde levertijd van een bedrukte tafelvoetbaltafel is ongeveer 4 weken. 

Mocht u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen neem dan contact met ons op, we helpen u graag op weg!

Hieronder vindt u de tafelvoetbaltafels welke wij bedrukt kunnen aanleveren.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in