• Deskundig en eerlijk advies
  • Klantenservice020 8203709

Slimshops

 

Welkom bij Slimshops - Alles voor kantoor. 

Slimshops

Ik ben Patrick van den Elzen, eigenaar en ik heet u van harte welkom.

 

Onze kernwaarden vertalen zich in de  5 P’s van Patrick 

Prima Prijzen

Puike Kwaliteit

Perfecte Service

Professioneel Advies

Persoonlijke Aandacht

 

Over Slimshops

Slimshops is opgericht in 2005 en staat vanaf dag 1 voor persoonlijk contact, eerlijk advies, goede service en de prima prijzen.


Ons streven is om U altijd direct en eerlijk te woord te staanWe zijn telefonisch goed bereikbaar en vinden het fijn om u persoonlijk te adviseren. Bij Slimshops is het contact met de klant op een hoog niveau, efficiënt en effectief. Wij zijn gevestigd in Veghel, Brabant. Hier werken we met ons team van specialisten maar aan één ding en dat is te zorgen dat we elke dag uw verwachtingen overtreffen.

Vanuit ons kantoor in Veghel beantwoorden wij al uw vragen, verwerken wij uw orders, bouwen we onze webwinkels en zijn we continue bezig om onze service aan u te verbeteren. Dit is waar onze klantenservice voor staat, direct, goed en snel.

 

Bij alle beslissingen stellen we altijd de vraag; “Wordt onze klant hier beter van”.Dit omdat we maar eén ding willen: “Happy Customers”.  Klanten die blij worden van ons juiste advies,  service en de producten en diensten die we leveren”. Onze producten worden dagelijks vanuit verschillende distributiecentra door heel Nederland en België verstuurd.

Slimshops levert alles voor kantoor. Of dit nu een balpen, 100 bureaustoelen of een compleet plan voor uw totoale projectinrichting is. Om een plezierige werkplek te kunnen maken leveren wij ook diverse speeltafel zoals voetbaltafels, tafelstennistafels, sjoelbakken.

Klantenservice

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar!

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Mocht u vragen hebben over een specifiek product of dienst dan helpen wij u graag persoonlijk. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en chat.

Thuiswinkel Zakelijk

Thuiswinkel.OrgThuiswinkel

We winden het  belanrijk om onze kwaliteit extern te laten toetsten. Daarom zijn we lid van Thuiswinkel.org en zijn we gecertificeerd voor thuiswinkel waarborg en thuiswinkel zakelijk. Besteld u voor uw bedrijf of als particulier dat kunt u ervan op aan dat u bij een gecontroleerde en veilige webshop besteld. U kunt dus met een gerust hart bij ons bestellen. 

Onze klanten
Al meer dan 12,5 jaar levert Slimshops kwalitietsproducten aan zowel zakelijke als particuliere klanten. 

Foutje?

Geen zorgen iedereen maakt fouten. Met fouten doen wij 2 dingen. 

We lossen ze op en we leren ervan.

Dus mocht het mis gaan dan mag u er vanuit gaan dat wij alles goed en snel oplossen. Wordt een probleem of klacht niet naar wens opgelost dan mag u mij persoonlijk een mail sturen. Dan ga ik zorgen dat  of mailen op patrick@slimshops.nl

 

Patrick van den Elzen

Algemeen Directeur Slimshops

 

Contact

Slimshops ( handelsnaam van Elzenboom Online Retail BV)

Hoogstraat 5
5462 CW, Veghel

Telefoon: 0413-794551
E-mail: klantenservice@slimshops.nl

KVK nummer: 65638603
BTW nummer: NL856198857B01
Bank rek: NL45 RABO 0313 4641 54