• Deskundig en eerlijk advies
  • Klantenservice020 8203709

Deutscher Meister

Deutscher Meister tafelvoetbal

Even leek het erop dat de Deutscher Meister van het toneel zou verdwijnen door financiele problemen bij de fabrikant van deze tafel, maar gelukkig is er gekozen voor een doorstart en is Deutscher Meister helemaal terug.

Deze koning onder de voetbaltafels mag uiteraard niet ontbreken in onze collectie. De Deutscher Meister werd in de jaren vijftig en zestig vermarkt door Bud Wachter, eerste sergeant bij het US Army, gestationeerd in Duitsland, waar toevallig ook de Deutscher Meister gemaakt werd. Toen hij in 1959 het leger verliet, bleef hij in Duitsland werken bij een amerikaane firma, en hij kreeg het voor elkaar om voor zijn firma de exclusieve rechten te krijgen van Deutscher Meister om te verkopen aan het amerikaanse leger. Er werd verzonden naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje en Noord Afrika.

Later verkochten ze ook aan de Verenigde Staten. In 10 jaar tijd werden er duizenden tafels verkocht. Bud Wachter heeft nu zijn eigen firma en is van plan een voetbaltafel playhall te openen , telkens met ruim 20 Deutscher Meister voetbaltafel, in New Jersey en California.

In de randstad is de Deutscher Meister de populairste tafel om in de horeca op te spelen. Wij zijn erg blij dat we de volledige collectie van Deutscher Meister weer op voorraad hebben en vooral de Deutscher Meister Grande Luxe, want dat is toch wel een beetje de koning van de voetbaltafels!

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in