• Lorem ipsum

Roberto Sport

Roberto Sport Roberto Sport Summer Cover
Roberto Sport
Roberto Sport Summer Cover
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon.
€1.359,00
Roberto Sport Roberto Sport College Pro
Roberto Sport
Roberto Sport College Pro
Elegante voetbaltafel die kan worden gebruikt onder verschillende omstandigheden. Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen is de tafel geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.
€699,00
Roberto Sport Roberto Sport College Pro 6 spelers
Roberto Sport
Roberto Sport College Pro 6 spelers
Voetbaltafel van Roberto Sport zonder muntinworp, speciaal ontworpen om met 6 spelers te spelen. Deze tafel is ideaal voor scholen, sportclubs en speciale evenementen.
€1.199,00
Roberto Sport Roberto Sport College Pro 8 spelers
Roberto Sport
Roberto Sport College Pro 8 spelers
Voetbaltafel van Roberto Sport zonder muntinworp, speciaal ontworpen om met 8 spelers te spelen. Deze tafel is ideaal voor scholen, sportclubs en speciale evenementen.
€1.699,00
Roberto Sport Roberto Sport International Champion Cover
Roberto Sport
Roberto Sport International Champion Cover
Voetbaltafel International Champion Cover van Roberto Sport. Voetbaltafel met Muntinworp system, een Glasplaat voor bescherming en een gezandstraald speelveld van glas voor extra kwaliteit en stevigheid. De uitgebreide versie van de International Champio
€1.199,00
Roberto Sport Roberto Sport Flexy
Roberto Sport
Roberto Sport Flexy
Slimme voetbaltafel met inklapbaar onderstel, om de tafel gemakkelijk weg te zetten. De poten klappen volledig in waardoor dit ruimte bespaart bij het opbergen. Dankzij de handige wieltjes in de randlijst is de tafel ook nog eens te verrijden.
€799,00
Roberto Sport Roberto Sport College Pro Cover
Roberto Sport
Roberto Sport College Pro Cover
Een veilig gebruik is gegarandeerd doordat de glazen plaat verzegeld is, waardoor er niemand met zijn handen op het speelveld kan komen. Bijkomend voordeel: er kunnen geen ballen kwijtraken en bovendien dempt de glasplaat het geluid.
€859,00
Roberto Sport Roberto Sport Revolution ITSF
Roberto Sport
Roberto Sport Revolution ITSF
Deze voetbaltafel welke officieel goedgekeurd is door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF).
€1.399,00
Roberto Sport Roberto Sport Adrenaline (ITSF)
Roberto Sport
Roberto Sport Adrenaline (ITSF)
Voetbaltafel Adrenaline van Roberto Sport. De voetbaltafel welke officieel goedgekeurd is door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF).
€1.059,00
Roberto Sport Roberto Sport Pro Winner
Roberto Sport
Roberto Sport Pro Winner
De voetbaltafel Pro Winner wordt ook wel de voetbaltafel voor professionals genoemd. Door de 50 jaar ervaring van Roberto Sport en in samenspraak met Italiaanse competitiespelers is de Pro Winner de beste voetbaltafel geworden in zijn klasse.
€899,00
Roberto Sport Roberto Sport Summer Free
Roberto Sport
Roberto Sport Summer Free
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon en onder andere geschikt voor: campings, resorts aan het strand, tuinen en openluchtgebieden in het algemeen.
€799,00
Roberto Sport Voetbaltafel Roberto Sport Roby
Roberto Sport
Voetbaltafel Roberto Sport Roby
Uitermate geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar qua hoogte en zeer veilig dankzij de telescopische stangen, maar toch stevig genoeg voor de hele familie
€199,00
Roberto Sport

Naast ons assortiment van FAS en Garlando worden de voetbatafels van Roberto Sport ook op Italiaanse bodem gemaakt. Het design van een Roberto Sport voetbaltafel kenmerkt zich door zijn strakke, maar ook stabiele uitstraling. Dat geeft meteen aan dat alle tafels gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen, wat zorgt voor vele jaren speelplezier. Wat een Roberto Sport voetbaltafel nog meer typeert is zijn scherpe prijs. Een mooi voorbeeld daarvan is de Roberto Sport College Pro.

Ook voor het ruigere werk is de aanschaf van een Roberto Sport voetbaltafel geschikt. De meeste voetbaltafels van Roberto Sport zijn op veel plaatsen bedekt met geanodiseerd aluminium. Dat beschermt de houten onderdelen tegen vocht en zonlicht.