• Lorem ipsum

Inklapbare voetbaltafels

Een inklapbare voetbaltafel is vooral handig vanwege zijn flexibiliteit. Je kunt de tafel op elke gewenste plaats neerzetten. Daarnaast is een inklapbare voetbaltafel ook handig om op te bergen.

TopTable Voetbaltafel TopTable Score Fold-Up Wood
TopTable
Voetbaltafel TopTable Score Fold-Up Wood
Leuke voetbaltafel voor thuis! Stevige voetbaltafel die efficiënt met de ruimte omgaat door een zeer handig opklap systeem.
€179,00
Garlando Garlando Foldy Evolution
Garlando
Garlando Foldy Evolution
Heeft u ruimtegebrek? Dan is deze voetbaltafel de oplossing voor uw probleem. Deze inklapbare voetbaltafel heeft een elegante grijs/zwarte kleur met dito poppen en scoretellers. Deze tafel is zoals alle Evolution tafels voorzien van een gezandstraalde gla
€939,00
Garlando Bedrukte Garlando Foldy
Garlando
Bedrukte Garlando Foldy
Zeer stijlvolle voetbaltafel. Ideaal voor zakelijk en privé gebruik. Deze voetbaltafel is inklapbaar waardoor een beperkte ruimte geen probleem hoeft te zijn!
€819,00
Roberto Sport Roberto Sport Flexy
Roberto Sport
Roberto Sport Flexy
Slimme voetbaltafel met inklapbaar onderstel, om de tafel gemakkelijk weg te zetten. De poten klappen volledig in waardoor dit ruimte bespaart bij het opbergen. Dankzij de handige wieltjes in de randlijst is de tafel ook nog eens te verrijden.
€799,00
Buffalo Voetbaltafel Libero
Buffalo
Voetbaltafel Libero
De Buffalo Libero is een sterke en robuuste tafel in een competitieve rood-blauw uitvoering.
€729,00
Garlando Garlando F-20 Evolution
Garlando
Garlando F-20 Evolution
Deze Garlando Evolution tafel is uitgevoerd in de elegante zwart en zilvergrijze kleuren. Deze voetbaltafel is voorzien van inklapbare poten voor het gemakkelijk opbergen.
€459,00
Garlando Garlando Foldy
Garlando
Garlando Foldy
Heeft u ruimtegebrek maar u wilt toch af en toe een potje spelen? Dan is deze voetbaltafel de oplossing voor uw probleem!
€843,00
FAS Italia FAS Smart (inklapbaar)
FAS Italia
FAS Smart (inklapbaar)
Het SMART model is de originele voetbaltafel, gekenmerkt door een modern design en technische en constructieve oplossingen die de functie en bruikbaarheid verbeteren.
€695,00
Garlando Garlando F-20
Garlando
Garlando F-20
Een inklapbare voetbaltafel met de kwaliteit van Garlando!U kent het wel, eigenlijk is er te weinig ruimte voor een voetbaltafel. De oplossing voor uw probleem is de F-20 tafel!
€419,00
FAS Italia FAS Smart (inklapbaar) met telescopische stangen
FAS Italia
FAS Smart (inklapbaar) met telescopische stangen
Model SMART is de originele tafelvoetbal gekenmerkt door modern design en technische en constructieve functionaliteiten die de bruikbaarheid verbeteren. Voetbaltafel SMART wordt verkocht zonder munt/penning mechanisme.
€765,00
Garlando Garlando Champion (inklapbaar)
Garlando
Garlando Champion (inklapbaar)
Klasse voetbaltafel in een prettige prijsklasse. Professioneel model voetbaltafel van Garlando in een perfecte look.
€676,00
TopTable Voetbaltafel TopTable Score Fold-Up
TopTable
Voetbaltafel TopTable Score Fold-Up
Leuke voetbaltafel voor thuis! Stevige voetbaltafel die efficiënt met de ruimte omgaat door een zeer handig opklap systeem.
€179,00

Inklapbare voetbaltafels

Wij beschikken over een ruim assortiment inklapbare voetbaltafels voor kinderen en voor volwassenen, zowel voor binnen als buiten. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit inklapbare voetbaltafels, met merken als:

  • Garlando
  • FAS
  • Roberto Sport
  • Buffalo
  • TopTable

Kom je er toch niet helemaal uit of wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en een van onze voetbaltafel experts helpen je graag verder.