• Lorem ipsum

Inklapbare voetbaltafels

Een inklapbare voetbaltafel is vooral handig vanwege zijn flexibiliteit. Je kunt de tafel op elke gewenste plaats neerzetten. Daarnaast is een inklapbare voetbaltafel ook handig om op te bergen.

TopTable Voetbaltafel TopTable Score Fold-Up
TopTable
Voetbaltafel TopTable Score Fold-Up
Leuke voetbaltafel voor thuis! Stevige voetbaltafel die efficiënt met de ruimte omgaat door een zeer handig opklap systeem.
€159,95
Garlando  Garlando F-20 Evolution
Garlando
Garlando F-20 Evolution
Deze Garlando Evolution tafel is uitgevoerd in de elegante zwart en zilvergrijze kleuren. Deze voetbaltafel is voorzien van inklapbare poten voor het gemakkelijk opbergen.
€418,00
Garlando  Garlando Master Pro Indoor opklapbaar
Garlando
Garlando Master Pro Indoor opklapbaar
Een nieuw type in de range van inklapbare voetbaltafels. Dit scheelt veel ruimte.
€684,00
TopTable Voetbaltafel TopTable Score Fold-Up Wood
TopTable
Voetbaltafel TopTable Score Fold-Up Wood
Leuke voetbaltafel voor thuis! Stevige voetbaltafel die efficiënt met de ruimte omgaat door een zeer handig opklap systeem.
€159,95
Garlando  Bedrukte Garlando Foldy Evolution
Garlando
Bedrukte Garlando Foldy Evolution
Zeer stijlvolle voetbaltafel. Ideaal voor zakelijk en privé gebruik. Deze voetbaltafel is inklapbaar waardoor een beperkte ruimte geen probleem hoeft te zijn!
€939,00
FAS Italia FAS Smart (inklapbaar)
FAS Italia
FAS Smart (inklapbaar)
Het SMART model is de originele voetbaltafel, gekenmerkt door een modern design en technische en constructieve oplossingen die de functie en bruikbaarheid verbeteren.
€695,00
Roberto Sport Roberto Sport Flexy
Roberto Sport
Roberto Sport Flexy
Slimme voetbaltafel met inklapbaar onderstel, om de tafel gemakkelijk weg te zetten. De poten klappen volledig in waardoor dit ruimte bespaart bij het opbergen. Dankzij de handige wieltjes in de randlijst is de tafel ook nog eens te verrijden.
€799,00
Buffalo Buffalo Trophy Fold
Buffalo
Buffalo Trophy Fold
De Trophy tafelvoetbaltafel is opklapbaar en heeft transportwielen om de tafel gemakkelijk te verplaatsen en op te kunnen bergen.
€329,00
FAS Italia FAS Smart (inklapbaar) met telescopische stangen
FAS Italia
FAS Smart (inklapbaar) met telescopische stangen
Model SMART is de originele tafelvoetbal gekenmerkt door modern design en technische en constructieve functionaliteiten die de bruikbaarheid verbeteren. Voetbaltafel SMART wordt verkocht zonder munt/penning mechanisme.
€765,00
Garlando  Garlando Foldy Evolution
Garlando
Garlando Foldy Evolution
Heeft u ruimtegebrek? Dan is deze voetbaltafel de oplossing voor uw probleem. Deze inklapbare voetbaltafel heeft een elegante grijs/zwarte kleur met dito poppen en scoretellers. Deze tafel is zoals alle Evolution tafels voorzien van een gezandstraalde gla
€939,00
Buffalo Buffalo Glory
Buffalo
Buffalo Glory
De Buffalo Glory is de perfecte voetbaltafel voor de jeugd met een aansprekend design. Het formaat maakt deze tafel ideaal voor kinderen tot 12 jaar.
€199,00
Garlando  Garlando Champion (inklapbaar)
Garlando
Garlando Champion (inklapbaar)
Klasse voetbaltafel in een prettige prijsklasse. Professioneel model voetbaltafel van Garlando in een perfecte look.
€676,00
Inklapbare voetbaltafels

Wij beschikken over een ruim assortiment inklapbare voetbaltafels voor kinderen en voor volwassenen, zowel voor binnen als buiten. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit inklapbare voetbaltafels, met merken als:

  • Garlando
  • FAS
  • Roberto Sport
  • Buffalo
  • TopTable

Kom je er toch niet helemaal uit of wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en een van onze voetbaltafel experts helpen je graag verder.