Over Voetbaltafelwinkel.nl

Voetbaltafelwinkel.nl is een webshop die al 15 jaar voetbaltafels levert van bijna alle merken die er te krijgen zijn. Vandaar dat wij altijd een onafhankelijk advies kunnen geven. Ons team bestaat uit  voetbaltafel experts die jouw kunnen helpen met bijna elke vraag.

We leveren aan particulieren en MKB bedrijven, maar ook (projecten) bij grote bedrijven zoals Rabobank, ING, Talpa, Jumbo. Maar ook overheidsorganisaties zoals Ministerie van Defensie, UWV, Projectinrichters, Hotelketens en uiteraard vele scholen in het middelbaar en hoger onderwijs.

Hoe het ooit begon

Ontstaan vanuit de nostalgie en liefde voor tafelvoetbalspel. Wie heeft het vroeger niet op school of in de voetbalkantine gespeeld? Toen we zelf een voetbaltafel wilde kopen konden we niet zo snel een goede voetbaltafel vinden. Daarom hebben we verder gekeken wat er in de wereld te koop is. Van het een kwam het ander en zijn we in 2004 onze eigen webshop begonnen met de verkoop van voetbaltafels.

Welke service kunnen wij u bieden?

Wij willen maar 1 ding: Zorgen dat je veel plezier beleeft aan de aangeschafte voetbaltafel. De meeste tafelvoetbaltafels worden geleverd in een doos. Wij bieden op veel tafels ook een montageservice zodat we de voetbaltafel gemonteerd en speelklaar opleveren.

Waar gaat u de voetbaltafel gebruiken?

Voor elke situatie hebben wij een geschikte voetbaltafel. Doordat we het grootste assortiment voetbaltafels bieden kunnen wij je ook onafhankelijk in adviseren. Het maakt ons niet uit welk merk voetbaltafel je kiest. Het enige dat dat wij willen is dat je vele jaren speelplezier hebt van de geadviseerde voetbaltafel.

Bedrukte voetbaltafel in de huisstijl van je bedrijf?

Wil je een tafelvoetbalspel gepersonaliseerd hebben? Geen probleem bij ons. We kunnen een voetbalspel helemaal maken zoals je wilt. Afhankelijk van het merk zijn er verschillende mogelijkheden en opties. Je kunt een tafelvoetbaltafel helemaal laten bedrukken in je eigen huisstijl. Met RS Barcelona kunnen we zelf de spelers van de tafel later beschilderen in de door jouw gewenste voetbal tenue.

Veilig en betrouwbaar een voetbaltafel bestellen

Wij vinden het belangrijk dat je veilig en vertrouwd een voetbaltafel kunt aanschaffen. Daarom zijn wij als voetbaltafelwinkel aangesloten bij thuiswinkel.org. Als enige tafelvoetbalwinkel zijn wij ook gecertificeerd voor Thuiswinkel Zakelijk waarborg. Zo weten ook bedrijven dat ze zaken doen met een eerlijk en betrouwbaar Nederlands bedrijf. 

 

Bedrijfsinformatie

Voetbaltafelwinkel.nl (handelsnaam: Qwords Online BV)
Greente 143
8281 KN Genemuiden
Telefoon: 038-2340400
E-mail: [email protected]
KvK nummer: 78613965
BTW nummer: NL861470850B01