• Lorem ipsum

Voetbaltafels voor buiten

Heb je zin in een wedstrijdje tafelvoetbal in de frisse buitenlucht? Dat kan! Op deze pagina hebben wij een aantal outdoor voetbaltafels voor je samengesteld.

RS Barcelona RS#2 Outdoor Voetbaltafel
RS Barcelona
RS#2 Outdoor Voetbaltafel
Deze RS#2 design voetbaltafel van RS Barcelona is een spectaculaire herinterpretatie van een klassieke voetbaltafel.
€4.827,90
FAS Italia FAS Sky
FAS Italia
FAS Sky
De enige echte buitentafel! Deze tafel is volledig vervaardigd uit polypropileen, versterkt met glasfiber. Hierdoor kan hij behalve tegen regen ook tegen zon!
€939,00
Garlando  Garlando G-2000 Outdoor
Garlando
Garlando G-2000 Outdoor
De perfecte voetbaltafel geschikt voor binnen, maar ook voor buitengebruik. De tafelvoetbal die alle weersomstandigheden kan weerstaan!
€979,00
FAS Italia FAS Rainbow CP Outdoor
FAS Italia
FAS Rainbow CP Outdoor
De Rainbow CP Outdoor, onderscheidt zich van de eenvoudige Rainbow door de glazen deksel. De tafel is onder andere zeer geschikt voor buitenruimtes, zoals terrassen, bars, café's en campings.
€1.499,00
Garlando  Garlando G-500 Weatherproof
Garlando
Garlando G-500 Weatherproof
De G-500 OUTDOOR blauw is een weatherproof versie dus voor buitengebruik geschikt. Uitgevoerd in de kleur blauw/wit met stalen poten.
€979,00
Buffalo Buffalo tafelvoetbaltafel Storm F1 outdoor
Buffalo
Buffalo tafelvoetbaltafel Storm F1 outdoor
Uiterst robuuste outdoor tafel met uniek design, gemaakt uit thermoplastische hars en glasfiber, bestand tegen alle weersinvloeden.
€799,00
Garlando  Garlando Class Weatherproof
Garlando
Garlando Class Weatherproof
De perfecte voetbaltafel geschikt voor binnen en ook voor buitengebruik, een tafelvoetbaltafel die de weersomstandigheden kan weerstaan. Deze tafel is uitgevoerd met boven glasplaat en zonder muntinworp.
€1.419,00
Garlando  Garlando Master Pro  Outdoor voetbaltafel
Garlando
Garlando Master Pro Outdoor voetbaltafel
Een inklapbare voetbaltafel voor buitengebruik en heel eenvoudig op te bergen. Dat is de Garlando Master Pro WEATHERPROOF.
€929,00
Roberto Sport Roberto Sport Summer Free
Roberto Sport
Roberto Sport Summer Free
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon en onder andere geschikt voor: campings, resorts aan het strand, tuinen en openluchtgebieden in het algemeen.
€799,00
Roberto Sport Roberto Sport Summer Cover
Roberto Sport
Roberto Sport Summer Cover
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon.
€1.359,00
Buffalo Buffalo tafelvoetbaltafel Storm F2 outdoor
Buffalo
Buffalo tafelvoetbaltafel Storm F2 outdoor
Uiterst robuuste outdoor tafel met uniek design, gemaakt uit thermoplastische hars en glasfiber, bestand tegen alle weersinvloeden.
€899,00
Garlando  Garlando  G-500 white weatherproof
Garlando
Garlando G-500 white weatherproof
Een schitterende voetbaltafel voor intensief gebruik in de buitenlucht met een mooi perfect strak design. Een wel heel moderne voetbaltafel.
€1.039,00
Voetbaltafels voor buiten

Een voetbaltafel voor buiten is perfect om te gebruiken op het schoolplein, camping, speelplaats of gewoon in de achtertuin. Een goede outdoor voetbaltafel is slijtvast en bovendien hufterproof. Hou er wel rekening mee dat ondanks zijn sterke voorkomen een outdoor voetbaltafel niet onbeschermd in een koude of natte omgeving kan staan. Een beschermhoes kan hiervoor uitkomst bieden. Wij verkopen outdoor voetbaltafels van de beste Europese merken, zoals;

Sommige voetbaltafels voor buiten hebben een glasplaat en andere niet. We kunnen samen met je kijken naar welke wensen en eisen je hebt om zo tot de beste keuze te komen.