• Lorem ipsum

Voetbaltafels met muntinworp

Een voetbaltafel met muntinworp is vaak te zien in een schoolkantine of een speelhal. Deze voetbaltafels onderscheiden zich vanwege hun zware kwaliteit.

sale
Deutscher Meister Deutscher Meister Grande Luxe Zwart
Deutscher Meister
Deutscher Meister Grande Luxe Zwart
Het populaire paradepaardje van de Deutscher Meister met muntinworp is weer terug! In de horecawereld een zeer gewilde voetbaltafel. Nu in een frisse moderne zwarte kleur.
€2.479,00€2.399,00
Garlando  Garlando Coperto de Luxe
Garlando
Garlando Coperto de Luxe
Het parade paardje van de Garlando voetbaltafels. Uitermate geschikt voor scholen.
€2.139,00
Garlando  Garlando Olympic Briar Wood
Garlando
Garlando Olympic Briar Wood
Professionele Garlando voetbaltafel in de kleur briar wood/zwart met onbreekbare glasplaat afdekking. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een mechanische muntinworp van € 0,50, maar kan ook op vrij spel gezet worden!
€1.749,00
sale
Deutscher Meister Deutscher Meister Grande Luxe Eiken
Deutscher Meister
Deutscher Meister Grande Luxe Eiken
Het populaire paradepaardje van de Deutscher Meister met muntinworp is weer terug! In de horecawereld een zeer gewilde voetbaltafel. De Deutscher Meister Grande Luxe Eiken.
€2.479,00€2.399,00
Heemskerk Heemskerk High Tactic Cover
Heemskerk
Heemskerk High Tactic Cover
De Heemskerk High Tactic Cover is stevig opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen. Deze tafel heeft veel stabiliteit. Met metalen onderstel van 90x90 dik met rubberen voet, stelvoet en glazen plaat.
€1.099,00
Garlando  Garlando voetbaltafel Maracana
Garlando
Garlando voetbaltafel Maracana
Deze Garlando Maracana voetbaltafel is een zeer betrouwbare voetbaltafel voor professioneel gebruik. Ideaal voor in de kantine!
€1.429,00
Garlando  Garlando Olympic Outdoor
Garlando
Garlando Olympic Outdoor
Professionele Garlando voetbaltafel die buitengebruik toelaat door het toepassen van waterproof materialen. Tijdelijk worden alle outdoor Garlando voetbaltafels inclusief afdekhoes geleverd!
€2.069,00
Roberto Sport Roberto Sport Summer Cover
Roberto Sport
Roberto Sport Summer Cover
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon.
€1.359,00
Garlando  Garlando Olympic Silver
Garlando
Garlando Olympic Silver
Professionele Garlando voetbaltafel in de kleur zilver met onbreekbare glasplaat afdekking.
€1.829,00
Garlando  Garlando Maracana Wit
Garlando
Garlando Maracana Wit
Deze Garlando Maracana voetbaltafel is een zeer betrouwbare voetbaltafel voor professioneel gebruik. Ideaal voor in de bedrijfs- of schoolkantine!
€1.489,00
FAS Italia FAS San Siro 2.0
FAS Italia
FAS San Siro 2.0
De tafel is voorzien van een modern en gestroomlijnd ontwerp in de kleur zilvergrijs/zwart. Het uitstekende sluitsysteem garandeert geluidsisolatie tijdens wedstrijden.
€1.299,00
Voetbaltafels met muntinworp

Bij het kopen van een voetbaltafel met muntinworp krijg je vaak de keuze om de muntsoort te selecteren. Vaak is dat 50 cent of 1 euro, maar er kan soms ook met een blanco munt worden gewerkt. Onze voetbaltafels met muntinworp zijn hufterproof en bieden jarenlang speelplezier! Bijna alle voetbaltafels met muntinworp kunnen ook op vrij spel gezet worden. Hierdoor hoeven er geen munten in en kan iedereen direct spelen.

Merken voetbaltafels met muntinworp 

Bij voetbaltafelwinkel.nl bieden we de bekendste merken aan zoals:

Afhankelijk van je wensen en eisen kunnen we je altijd helpen om de beste keuze te maken. Onafhankelijk kijken we samen met je welke voetbaltafel het beste past. Hou er rekening mee dat een voetbaltafel met muntinworp altijd een glasplaat heeft. Dit om te voorkomen dat er met andere balletjes gespeeld kan worden.