• Lorem ipsum
FAQ
FAQ Voetbaltafels
We zoeken een goede voetbaltafel voor op ons kantoor, welke kunt u aanraden?

Een goede voetbaltafel voor op kantoor moet vaak bestand zijn tegen flinke invloeden van buitenaf. Vaak wordt er door veel volwassenen op gespeeld en wordt er ruig met de voetbaltafel omgegaan. Het is daarom belangrijk om voor een wat zwaardere voetbaltafel te kiezen welke tegen een stootje kan. Ook is het aan te raden een voetbaltafel te kopen met vaste stangen, en niet met telescopische stangen. De telescopische stangen zijn namelijk zwakker dan de vaste stangen doordat ze hol zijn.

Onze zoon van 9 is binnenkort jarig, wat is een goede voetbaltafel voor hem?

Als je een goede voetbaltafel zoekt voor jonge kinderen dan kun je daarmee verschillende kanten op. Vaak komt de voetbaltafel in de garage of op zolder te staan en is het handig als je de voetbaltafel dus kunt verplaatsen. Het is voor kinderen van die leeftijd ook niet nodig om een hele zware voetbaltafel te kopen. De gemiddelde prijs voor een voetbaltafel voor kinderen van die leeftijd ligt tussen de 150 en de 350 euro. Het ligt er een beetje aan wat voor uitvoering je kiest. Als je naar onze gaat en kijkt naar de voetbaltafels kun je filteren op kinderen en weet je zeker dat je een goede voetbaltafel hebt voor een kind.

Ik zie veel voetbaltafels te koop staan, waar komen de prijsverschillen vandaan?

De prijsverschillen in de voetbaltafels hebben een paar oorzaken. Éen van de belangrijkste redenen zijn het merk en de uitvoering van de tafel. Zo is een Garlando of Deutscher Meister voetbaltafel vaak geheel gemaakt in Europa en komen de Buffalo voetbaltafels vaak uit het Verre Oosten. Dat maakt een bepaald merk niet beter of slechter maar het scheelt simpelweg in de kosten. Overigens zie je vaak wel dat een tafel van bijvoorbeeld Heemskerk of Garlando net wat beter is afgewerkt dat een tafel uit bijvoorbeeld een Chinese fabriek.

Een andere punt dat zwaar meetelt is het gewicht van de voetbaltafel. Hoe zwaarder de voetbaltafel is, hoe duurder. Ook andere zaken spelen uiteraard mee, zoals de uitvoering. Een tafel met een munt-inworp systeem is automatisch duurder dan een gewone voetbaltafel uiteraard. 

Hoe worden de voetbaltafels geleverd?

Als je bij ons een voetbaltafel gaat kopen dan worden de meeste voetbaltafels "knock down" geleverd. Dat wil zeggen dat u over het algemeen de poten en de stangen nog moet monteren, en ook de poppetjes dienen aan de stangen bevestigd te worden. Dit neemt over het algemeen een half uur in beslag. Uiteraard wordt iedere voetbaltafel geleverd met een duidelijke handleiding. We hebben ook tafelvoetbalspellen welke we gemonteerd kunnen leveren, dit zal dan ook aangegeven zijn bij het betreffende item. Dit zijn over het algemeen de Garlando en Deutscher Meister tafels. 

Wat moet ik doen als er een poppetje afbreekt?

Vooral niet in paniek schieten. In 95% van de gevallen kunnen wij alle onderdelen van de tafels naleveren, vaak zelfs nog onder garantie. Het komt niet vaak voor dat poppetjes afbreken maar mocht dit gebeuren dan kunt u gewoon contact met ons opnemen en we gaan dan samen kijken naar een oplossing. 

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden