• Lorem ipsum

Heemskerk

Heemskerk Voetbaltafel Heemskerk Ranger
Heemskerk
Voetbaltafel Heemskerk Ranger
De voetbaltafel Ranger is tevens voorzien van geïntegreerde bekerhouders en stelpootjes voor optimaal comfort.
€349,99
Heemskerk Heemskerk Sunshine Outdoor met USB
Heemskerk
Heemskerk Sunshine Outdoor met USB
De Sunshine outdoor is een voetbaltafel voor buiten die ook nog eens voorzien is van een Solarsysteem in het speelveld en een USB aansluiting aan de zijkant. Zo kun je tijdens het spelen je smartphone opladen of naar je favoriete muziek luisteren.
€799,00
Heemskerk Heemskerk Basic-XL
Heemskerk
Heemskerk Basic-XL
Middenklasse tafel voor particulier gebruik met doorlopende stangen.
€299,99
Heemskerk Heemskerk High Tactic Cover
Heemskerk
Heemskerk High Tactic Cover
De Heemskerk High Tactic Cover is stevig opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen. Deze tafel heeft veel stabiliteit. Met metalen onderstel van 90x90 dik met rubberen voet, stelvoet en glazen plaat.
€1.099,00
Heemskerk Heemskerk Soccer School Cover
Heemskerk
Heemskerk Soccer School Cover
DE Heemskerk Soccer School Cover Voetbaltafel zonder muntinworp met geharde, onbreekbare glasplaat. Een veilig gebruik is gegarandeerd doordat de glazen plaat verzegeld is.
€799,00
Heemskerk Heemskerk Soccer School
Heemskerk
Heemskerk Soccer School
De Soccer School heeft de officiële afmetingen en hoogtes van een professionele voetbaltafel, maar dan zonder muntinworp. Erg geschikt voor scholen, instellingen en in kantines van bedrijven.
€669,00
Heemskerk Heemskerk Tactic
Heemskerk
Heemskerk Tactic
De nieuwe voetbaltafel Heemskerk TacTic is het nieuwe paradepaardje van de Heemskerk collectie voetbaltafels. Naast het bekende Top Score model heeft Heemskerk met deze TacTic een zeer betaalbare professionele tafel beschikbaar.
€835,00
Heemskerk Heemskerk High Tactic Cover
Heemskerk
Heemskerk High Tactic Cover
Tafelvoetbal balletjes van kurk, dus geluidsdempend
€18,99
Heemskerk

Wist u dat Heemskerk voetbaltafels in Nederland worden gemaakt? Mede daardoor zijn wij een trotse leverancier. Voetbaltafels van Heemskerk zijn er voor alle leeftijden. Zo is de Heemskerk Fun speciaal bedoeld voor de allerkleinsten (vanaf 4 jaar), terwijl er ook een aantal zeer stevige modellen voor scholen of voor op kantoor te verkrijgen zijn. In die categorie zijn de Heemskerk High Tactic Cover en de Heemskerk Soccer School Cover al jarenlang populair.

Hoe Heemskerk voetbaltafels zich onderscheiden ten opzichte van andere merken? Dat doen ze vooral met hun eigentijdse uitstraling en stevigheid. Een voetbaltafel van Heemskerk kan absoluut tegen een stootje en is een aanvulling voor elke werkplek, schoolkantine of huiskamer.