Verzending en montage Voetbaltafelwinkel.nl 

Gratis levering van tafels

De meeste voetbaltafels worden met speciaal vervoer geleverd. In dat geval nemen we altijd contact met je op om een afleverdatum af te spreken. Wij werken samen met de fabrikanten van de voetbaltafels. Deze leveren sommige modellen zelf af, de levering wordt dan altijd in overleg met je afgestemd. Deutscher Meister voetbaltafels worden zelfs altijd gemonteerd geleverd. 

Alle zware tafels worden gratis geleverd in Nederland en België. Voor accessoires en kleine tafels en onderdelen vragen we € 8,95 verzendkosten. Verzendkosten zijn gratis vanaf € 75,- in Nederland en vanaf € 100,- in België. Verzendkosten buiten Nederland en België op aanvraag.

Montageservice

Voor de meeste merken bieden wij een montageservice aan. Dat wil zeggen dat de voetbaltafel door ons gemonteerd en speelklaar afgeleverd wordt. Deze leveringen vinden altijd in overleg plaatst, zodat we er zeker van zijn dat we op de afgesproken dag de tafel kunnen afleveren. 

Onze chauffeurs bezorgen en lossen tot aan de deur. De voetbaltafel kan dan ook niet altijd tot op de gewenste locatie bezorgd worden (begaande grond, tenzij er een lift aanwezig is). Heb je aanvullende vragen of opmerkingen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. 

Retourneren bij Voetbaltafelwinkel.nl

Voetbaltafelwinkel.nl heeft maar 1 doel en dat is tevreden klanten. Heeft u een voetbaltafel of andere producten gekocht die niet voldoen aan uw verwachtingen neem dan contact met ons op.

Wij proberen altijd te zoeken naar een passende oplossing.
 
Hoe kan ik een product ruilen of retourneren?
Voor producten die u bij Voetbaltafelwinkel.nl heeft besteld gelden de volgende voorwaarden:
  • U heeft 14 dagen) bedenktijd (de leverdatum geldt als aankoopdatum voor het aanmelden van uw retour. Na aanmelden retour heeft u 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren.
  • Het product  is compleet, niet gebruikt (of bespeeld) of beschadigd. Het product zit, indien redelijkerwijs mogelijk, nog in de originele productverpakking.
Producten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen wij helaas niet omruilen of retour nemen. Verder verwijzen we graag naar onze algemene voorwaarden voor het onderscheid tussen consumenten en bedrijven. Beschadigingen bij ontvangst dienen voor gebruik- en montage binnen 2 dagen te worden gemeld bij de klantenservice.
 
Welke producten zijn uitgesloten van retournering?
Producten die in opdracht van de koper zijn vervaardigd, afwijkend zijn van de standaard, maatwerk producten en bedrukte tafels kunnen niet geretourneerd worden. Voetbaltafels van RS Barcelona zijn maatwerk tafels en kunnen hierdoor niet worden geretourneerd. 
 
Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Wanneer u uw bestelling wilt retourneren vragen wij u eerst telefonisch of via email contact met ons op te nemen. U kunt ook gebruikmaken van het herroepingsformulier .
 
Stuur met de retour zending een kopie van uw orderbevestiging mee, een begeleidend schrijven met uitleg, en uw persoonlijke gegevens zoals uw bankrekeningnummer met naam zodat wij het aankoop bedrag kunnen terug boeken op uw bank- of girorekening.
 
Wie betaald de retourkosten?
U krijgt het volledige aankoop bedrag retour excl. eventuele montagekosten (m.u.v. verzendkosten buiten Nederland en België), mits u voldoet aan de hierboven vermelde voorwaarden terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Dit geldt ook voor het retour laten ophalen van een voetbaltafel. Voor het ophalen zullen de verzendkosten door Voetbaltafelwinkel.nl worden gecommuniceerd.
 
Wij storten het bedrag binnen  binnen 8 dagen na ontvangst van de producten terug op uw bank- of girorekening.

Klachten

Indien u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons klik hier om een klacht in te dienen.

Voetbaltafel leveren