• Lorem ipsum

Alle voetbaltafels op een rij

Op onze website vindt je een breed assortiment van voetbaltafels voor jong en oud. Ben je op zoek naar een voetbaltafel met muntinworp? Of een inklapbare voetbaltafel, een voetbaltafel voor buiten of misschien wel een voetbaltafel voor kinderen?

Deutscher Meister Deutscher Meister Luxe line Eiken
Deutscher Meister
Deutscher Meister Luxe line Eiken
Het populaire paradepaardje van de Deutscher Meister is vanaf nu ook leverbaar zonder muntinworp! In het bedrijfsleven een zeer gewilde voetbaltafel.
€2.039,00
Garlando Bedrukte Garlando G-500
Garlando
Bedrukte Garlando G-500
Ook dit model van Garlando kan helemaal in uw huisstijl worden gemaakt. Bekijk hier de voorbeelden of vraag naar de mogelijkheden.
€689,00
Deutscher Meister Deutscher Meister Profi Zwart
Deutscher Meister
Deutscher Meister Profi Zwart
Beter dan de Deutscher Meister wordt het niet. De tafel is met de hand vervaardigd door ware vakmensen. Je ziet een Deutscher Meister vaak terug in openbare gelegenheden en café's. Dat geeft meteen aan dat de kwaliteit uitmuntend is!
€1.259,00
Garlando Bedrukte Garlando G-2000
Garlando
Bedrukte Garlando G-2000
Professionele Garlando voetbaltafel met onbreekbare glasplaat afdekking en zonder muntinworp
€759,00
TopTable Voetbaltafel Multi Fun 16
TopTable
Voetbaltafel Multi Fun 16
De Ultieme Super Multi-Functionele spel tafel welke wel vele spelen combineert. De voetbaltafel en de bureau/Airhockey body hebben een fraaie print waardoor zij een stoer uiterlijk hebben.
€279,00
Deutscher Meister Deutscher Meister Young Line Zwart
Deutscher Meister
Deutscher Meister Young Line Zwart
De Deutscher Meister Young Line zwart, beter dan een Deutscher Meister voetbaltafel wordt het niet. De tafel is met de hand vervaardigd door ware vakmensen.
€919,00
Heemskerk Heemskerk Pirate Voetbaltafel
Heemskerk
Heemskerk Pirate Voetbaltafel
Een topper binnen ons assortiment! Tafel van zeer zware (82 kg.) kwaliteit. Door het moderne ontwerp, het zwarte speelveld (hoeken zijn schuin oplopend) en de groen en gele poppen een echte eyecatcher.
€439,00
Deutscher Meister Deutscher Meister Young Line Naturel
Deutscher Meister
Deutscher Meister Young Line Naturel
Beter dan de Deutscher Meister wordt het niet. De tafel is met de hand vervaardigd door ware vakmensen.
€919,00
Garlando Garlando G-2000 Evolution
Garlando
Garlando G-2000 Evolution
Deze tafel behorende tot een nieuwe lijn van voetbaltafels in een elegante zwart en zilvergrijze uitvoering.Een professionele voetbaltafel die voldoet aan de hoogste eisen van de gebruiker tegen een uiterst scherpe prijs.
€919,00
Heemskerk Heemskerk High Tactic Cover
Heemskerk
Heemskerk High Tactic Cover
De Cover is stevig opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen. Deze tafel heeft veel stabiliteit. Met metalen onderstel van 90x90 dik met rubberen voet, stelvoet en glazen plaat.
€1.099,00
Deutscher Meister Deutscher Meister Grande Luxe Eiken
Deutscher Meister
Deutscher Meister Grande Luxe Eiken
Het populaire paradepaardje van de Deutscher Meister met muntinworp is weer terug! In de horecawereld een zeer gewilde voetbaltafel.
€2.350,00
FAS Italia FAS Fun Black Tulip met telescoopstangen
FAS Italia
FAS Fun Black Tulip met telescoopstangen
De topper van FAS: Het model FUN. Het Black Tulip-model is een evolutie van het standaard FUN-model in een strakke moderne jas: compleet in zwart/wit uitgevoerd inclusief een wit speelveld. De FAS FUN Black Tulip geeft iedere ruimte een moderne, monochrom
€735,00

Alle voetbaltafels op een rij

Dan ben je bij ons op het juiste adres. Met ruim vijftien jaar ervaring kunnen wij je voorzien van een professioneel en gedegen advies op maat. 

Onze voetbaltafels komen op diverse locaties terecht. In de woonkamer of in de schoolkantine bijvoorbeeld. Of op de camping. Ook in onze prijzen zit verschil. Ga je voor een goedkope voetbaltafel zoals de Garlando F-3 voor thuis? Of toch liever voor een robuuste en hufterproof voetbaltafel zoals een Deutscher Meister Luxe line voor op kantoor? Aan jouw de keus!