• Lorem ipsum

Heemskerk

Heemskerk Heemskerk High Tactic Cover
Heemskerk
Heemskerk High Tactic Cover
De Heemskerk High Tactic Cover is stevig opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen. Deze tafel heeft veel stabiliteit. Met metalen onderstel van 90x90 dik met rubberen voet, stelvoet en glazen plaat.
€1.099,00
Heemskerk Heemskerk Tactic
Heemskerk
Heemskerk Tactic
De nieuwe voetbaltafel Heemskerk TacTic is het nieuwe paradepaardje van de Heemskerk collectie voetbaltafels. Naast het bekende Top Score model heeft Heemskerk met deze TacTic een zeer betaalbare professionele tafel beschikbaar.
€835,00
Heemskerk Voetbaltafel Heemskerk Fun
Heemskerk
Voetbaltafel Heemskerk Fun
Miniformaat voetbaltafel. Leuk voor jong en oud !
€1.995,00
Heemskerk Voetbaltafel Heemskerk Ranger
Heemskerk
Voetbaltafel Heemskerk Ranger
De voetbaltafel Ranger is tevens voorzien van geïntegreerde bekerhouders en stelpootjes voor optimaal comfort.
€339,00
Heemskerk Voetbaltafel Heemskerk Bullet
Heemskerk
Voetbaltafel Heemskerk Bullet
De vernieuwde Bullet voetbaltafel is een goede tafel voor thuisgebruik. Deze tafel is cherrywood van kleur met een groen speelveld. Schuin oplopende hoeken zorgen voor optimaal speelplezier.
€159,00
Heemskerk Heemskerk Soccer School Cover
Heemskerk
Heemskerk Soccer School Cover
DE Heemskerk Soccer School Cover Voetbaltafel zonder muntinworp met geharde, onbreekbare glasplaat. Een veilig gebruik is gegarandeerd doordat de glazen plaat verzegeld is.
€799,00
Heemskerk Heemskerk Pirate Voetbaltafel
Heemskerk
Heemskerk Pirate Voetbaltafel
Een topper binnen ons assortiment! Tafel van zeer zware (82 kg.) kwaliteit. Door het moderne ontwerp, het zwarte speelveld (hoeken zijn schuin oplopend) en de groen en gele poppen een echte eyecatcher.
€439,00
Heemskerk Heemskerk Soccer School
Heemskerk
Heemskerk Soccer School
De Soccer School heeft de officiële afmetingen en hoogtes van een professionele voetbaltafel, maar dan zonder muntinworp. Erg geschikt voor scholen, instellingen en in kantines van bedrijven.
€659,00
Heemskerk Heemskerk Basic-XL
Heemskerk
Heemskerk Basic-XL
Middenklasse tafel voor particulier gebruik met doorlopende stangen.
€279,00
Heemskerk

Wist u dat Heemskerk voetbaltafels in Nederland worden gemaakt? Mede daardoor zijn wij een trotse leverancier. Voetbaltafels van Heemskerk zijn er voor alle leeftijden. Zo is de Heemskerk Fun speciaal bedoeld voor de allerkleinsten (vanaf 4 jaar), terwijl er ook een aantal zeer stevige modellen voor scholen of voor op kantoor te verkrijgen zijn. In die categorie zijn de Heemskerk High Tactic Cover en de Heemskerk Soccer School Cover al jarenlang populair.

Hoe Heemskerk voetbaltafels zich onderscheiden ten opzichte van andere merken? Dat doen ze vooral met hun eigentijdse uitstraling en stevigheid. Een voetbaltafel van Heemskerk kan absoluut tegen een stootje en is een aanvulling voor elke werkplek, schoolkantine of huiskamer.