Heemskerk

Heemskerk High Tactic Cover incl. muntinworp

€1.489,00
Gratis verzending
Maak een keuze
Huidige keuze:Doorlopende stangen
Op voorraad 2 - 5 werkdagen
Verplichte velden:
    Uitsluitend topkwaliteit
    Gratis levering vanaf € 75,-
    Ruim 15 jaar specialist in Nederland en België
    Eigen montageteamvoor een snelle service
    Betaling op factuur(voor bedrijven)
    Gratis leveringvanaf € 75,-
    BeschrijvingHeemskerk High Tactic Cover incl. muntinworp

    De voetbaltafel Heemskerk High Tactic Cover is de grote broer van de “gewone” Tactic, maar dit is een voetbaltafel met glasplaat en muntinworp systeem. De High Tactic Cover is een strakke voetbaltafel in de kleur zwart met een robuust metalen onderstel. Door zijn gewicht (95 kg.) staat deze tafel stevig tijdens een intensief potje tafelvoetbal. Hierdoor zeer geschikt voor openbare gelegenheden, zoals scholen en kantoren. 

    De speelkast van de High Tactic Cover is opgebouwd met MDF zijpanelen van 25 mm dik, en het metalen onderstel van 90 x 90 mm dik. Het onderstel is voorzien van rubberen stelvoeten, zodat je de voetbaltafel op iedere ondergrond waterpas kunt zetten. Ook de stangen geven deze voetbaltafel extra stevigheid. Die hebben namelijk een diameter van maar liefst 18 mm en bevatten poppetjes die op de stangen gegoten zijn.

    Deze voetbaltafel met glasplaat beschikt over een gesloten balsysteem en muntinworp. Ideaal voor openbare gelegenheden. Je kunt zelf kiezen welk muntstuk er betaald moet worden (€ 0,50 – € 1,00 – € 2,00). Of zet het muntinworp systeem op vrij spel, zodat je bezoekers gratis kunnen ontspannen tijdens een spelletje tafelvoetbal. De schuin oplopende hoeken van het speelveld en de 10 gratis voetbalballetjes zorgen voor een complete tafelvoetbal ervaring!

    Kunnen we helpen?
    Stuur ons een mail[email protected]
    100 klanten geven ons een 9.2 op Kiyoh
    Specificaties
    • Merk: Heemskerk
    • Merk Heemskerk
    • Garantie 2 jaar
    • Gewicht 95 kg
    • Afmetingen 134 (l) x 76 (b) x 90 (h) cm
    • Kleur Zwart
    • Keeper 360º Nee
    • Type stangen Doorlopende stangen / Telescoop stangen
    Heemskerk Heemskerk High Tactic Cover incl. muntinworp
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »