• Lorem ipsum

Garlando

Garlando Garlando F-Zero Soccer Game
Garlando
Garlando F-Zero Soccer Game
De F-ZERO Soccer Game is de ideale voetbaltafel voor de startende tafelvoetbalspeler. De tafel is alleen leverbaar met telescopische stangen, dit is om de veiligheid voor kleine kinderen te garanderen.
€139,00
Garlando Bedrukte Garlando G-500
Garlando
Bedrukte Garlando G-500
Ook dit model van Garlando kan helemaal in uw huisstijl worden gemaakt. Bekijk hier de voorbeelden of vraag naar de mogelijkheden.
€689,00
Garlando Garlando Olympic Blind Side
Garlando
Garlando Olympic Blind Side
Professionele Garlando voetbaltafel in de kleur briar wood/zwart met onbreekbare bovenglasplaat. Deze professionele voetbaltafel wordt geleverd ZONDER muntinworp!
€1.515,00
Garlando Garlando G-200 Wood met telescopische stangen
Garlando
Garlando G-200 Wood met telescopische stangen
Een Garlando voetbaltafel voor de hele familie. Met telescopische stangen, speciaal voor de kleintjes!
€589,00
Garlando Garlando G-5000 Evolution
Garlando
Garlando G-5000 Evolution
Een oerdegelijke Garlando voetbaltafel uitgevoerd met 16 mm stangen welke wederom door hoge kwaliteit kogellagers bewegen.
€1.089,00
Garlando Garlando Foldy Evolution
Garlando
Garlando Foldy Evolution
Heeft u ruimtegebrek? Dan is deze voetbaltafel de oplossing voor uw probleem. Deze inklapbare voetbaltafel heeft een elegante grijs/zwarte kleur met dito poppen en scoretellers. Deze tafel is zoals alle Evolution tafels voorzien van een gezandstraalde gla
€939,00
Garlando Garlando F-1 solid rods
Garlando
Garlando F-1 solid rods
Voetbaltafel voor de jonge tafelvoetbaltalenten. Deze Garlando voetbaltafel F-1 is uitgerust met doorlopende stangen.
€153,00
Garlando Garlando Olympic Silver
Garlando
Garlando Olympic Silver
Professionele Garlando voetbaltafel in de kleur zilver met onbreekbare glasplaat afdekking.
€1.768,00
Garlando Garlando G-2000 Outdoor
Garlando
Garlando G-2000 Outdoor
De perfecte voetbaltafel geschikt voor binnen, maar ook voor buitengebruik. De tafelvoetbal die alle weersomstandigheden kan weerstaan!
€979,00
Garlando Garlando Master Champion
Garlando
Garlando Master Champion
Kan het allemaal nog beter en mooier? Ja, met de Master Champion voetbaltafel zet Garlando een product neer met een internationaal karakter.
€1.285,00
Garlando Garlando G-5000 doorlopende stangen
Garlando
Garlando G-5000 doorlopende stangen
De Garlando G5000 voetbaltafel is de hoogste kwaliteit voetbaltafel van Garlando. De tafel heeft schuine poten van hard hout en een gezandstraalde glasplaat speelveld voor een betere balcontrole.
€1.089,00
Garlando Bedrukte Garlando Class Indoor
Garlando
Bedrukte Garlando Class Indoor
Dit model is ideaal voor scholen en verenigingen die een hufterprooftafel willen met een glasplaat aan de bovenkant.

Ook dit model van Garlando kan helemaal in uw huisstijl worden gemaakt. Bekijk hier de voorbeelden of vraag naar de mogelijkheden.
€1.209,00

Garlando

Garlando Voetbaltafels

Al decennia lang is Garlando een grote speler op het gebied van voetbaltafels. Wij zijn er daarom trots op om als officiële dealer diverse Garlando voetbaltafels te mogen verkopen. De ontwerpers van Garlando hebben de afgelopen jaren een ruim scala aan voetbaltafels ontworpen, zowel voor kinderen als volwassenen. Alle voetbaltafels van Garlando zijn gemaakt van een zeer stevige houtsoort, in combinatie met sterke en tegelijkertijd soepele onderdelen. Een voetbaltafel van Garlando kan dus absoluut tegen een stootje. Ook wanneer er soms iets té fanatiek wordt gespeeld. Daarnaast is er een Garlando voetbaltafel voor elke gelegenheid. Voor kantoor, in de schoolkantine, in de buitenlucht en uiteraard voor thuis. 

De keuze is nu aan u! Gaat u voor een Garlando voetbaltafel met een glasplaat? Of zoekt u een mooi cadeau voor uw kinderen of collega's? Populaire modellen van Garlando zijn onder andere de Garlando G5000 Evolution, de inklapbare Garlando Foldy en voor kinderen de Garlando F-20. Heeft u een ander model op het oog? Neem dan contact met ons op voor een passend en professioneel advies op maat! 

Geschiedenis

Sinds 1954 produceert en verkoopt Garlando artikelen voor sport en vrije tijd, gekenmerkt door kwaliteitsproductie en Made in Italy-ontwerp, waarmee het bedrijf geregistreerde patenten en veiligheidscertificeringen heeft verkregen.

De traditionele lijn, geproduceerd door een specifieke synergie tussen handwerk en technologieën, omvat de creaties die de geschiedenis van het bedrijf hebben gemaakt: voetbaltafels, pooltafels, tafeltennistafels en air hockeys.

Meer recent heeft Garlando, dankzij een ervaring van verschillende decennia, een belangrijke aanwezigheid opgebouwd op het gebied van sport en buitenspelen, zowel door het aanbod uit te breiden (met trampolines, basketboards, voetbaldoelen en schommels) als door het enige bureau van wereldwijd bekende handelsmerken.