Deutscher Meister, dé kampioen in voetbaltafels

Deutscher Meister, dé kampioen in voetbaltafels

0 reactie minuten lezen

Deutscher Meister, dé kampioen in voetbaltafels

Als je op zoek bent naar de absolute kampioen onder de voetbaltafels kom je zonder twijfel uit op een voetbaltafel van het merk Deutscher Meister. De naam van dit merk is veelzeggend en wat ons betreft volledig terecht gekozen. Al tientallen jaren is Deutscher Meister het toonaangevende merk op dit gebied. Waarom dit zo is en hoe deze titel tot stand is gekomen, leggen we in dit artikel uit.

Waarom Deutscher Meister een begrip is op gebied van voetbaltafels

Een begrip op gebied van voetbaltafels, zo kunnen we het merk Deutscher Meister het beste omschrijven. Dat dit al een geruime tijd het geval is, blijkt wel uit het feit dat het van oorsprong West-Duitse merk in 1950 is opgericht door Margarete Foster. De grote populariteit van het merk kwam tot stand in de jaren 70 en 80. Opvallend genoeg werden de Deutscher Meister kickertafels vooral populair in de Verenigde Staten. Dit komt omdat de tafels werden ontdekt door de Amerikaanse sergeant Bud Watcher. Hij ontdekte het spel tijdens zijn missie in Duitsland waarbij hij gelegerd was in Fuerth. In dit West-Duitse dorpje stond nu net de fabriek van Deutscher Meister. 

Bud Watcher leverde een belangrijke bijdrage aan het feit dat Deutscher Meister een internationaal toonaangevend merk werd. Het merk was op den duur niet alleen verkrijgbaar in Duitsland en Amerika maar ook in landen als Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje en enkele Afrikaanse landen werd bij het spelletje veelvuldig gebruik gemaakt van een Deutscher Meister voetbaltafel. Het merk wist zich te onderscheiden doordat de voetbaltafels volledig met de hand werden gemaakt. Deze kwaliteitsstatus heeft het merk tot op de dag van vandaag nog altijd. Het meest significante wat in de tijd is veranderd is dat de voetbaltafels niet meer uit Duitsland afkomstig zijn maar inmiddels uit Frankrijk. Dit komt door de overname (in 2016) van het Franse speelgoed merk Stella. De voetbaltafels worden dus in Frankrijk geproduceerd maar behouden nog altijd hun karakteristieke titel van Deutscher Meister. 

Keuzemogelijkheden in voetbaltafels van Deutscher Meister

Het aanbod van Deutscher Meister bestaat in grote lijnen uit vier tafelvoetbaltafels:

  • De Youngline
  • De Profiline
  • De Primaline
  • De Champion luxeline

Het verschil in de diverse tafels zit in het gewicht van de tafel en de gebruikte materialen.  Voetbaltafels van Deutscher Meister zijn geschikt voor zowel professioneel- als particulier gebruik. Daarnaast wordt er de keuze geboden tussen tafels met- of zonder muntinworp.  voorzieningen. De tafels zijn verkrijgbaar in het zwart of in een naturel eiken kleur. Voetbaltafelwinkel biedt u ook de mogelijkheid om de voetbaltafel te voorzien van een eigen logo of gewenste kleurstelling.

Topmerk in authentieke houten voetbaltafels

Deutscher Meister is nog altijd een topmerk in authentieke houten voetbaltafels. De onderscheidende waarde van vroeger is nog altijd het handelsmerk van dit merk. De voetbaltafels worden volledig met de hand gemaakt. Met dit authentieke ambachtelijke vakwerk worden de toonaangevende kwaliteitsstandaarden geborgd. Ook met betrekking tot de uitstraling van de voetbaltafels zie je dat dit Deutscher Meisters zijn. De tafels hebben een mooi robuust design. Deze uitstraling is een uitstekende vertaling van de kwaliteit. Deutscher Meister voetbaltafels staan garant voor urenlang speelplezier ook bij intensief gebruik.  

Waarom kiezen voor een Deutscher Meister?

Het antwoord op de vraag waarom je moet kiezen voor een Deutscher Meister als je op zoek bent naar een voetbaltafel is eenvoudig te geven: deze voetbaltafels stralen de bekende Duitse degelijkheid uit. De tafel is vormgegeven op een manier zoals alleen onze Oosterburen dit kunnen. De tafel is voorzien van zware doorlopende stangen die van een uitstekende kwaliteit zijn. Het merk maakt gebruik van speciaal voor deze doelstelling geconstrueerde kogellagers voor een optimaal speelplezier. De spelers zijn uit één vorm en zin van een perfecte kwaliteit. Van blessuregevoeligheid is dus geen sprake! De tafels zijn strak vormgegeven en stralen elegantie uit. Precies zoals dit hoort bij een Deutscher Meister.

Voetbaltafelwinkel.nl officiële dealer van Deutscher Meister voetbaltafels

Voetbaltafelwinkel is een officiële Nederlandse dealer van Deutscher Meister voetbaltafels. Dit betekent dat we alle modellen van dit Duitse topmerk in ons assortiment hebben en dat de nieuwste tafels als eerste bij ons worden aangeboden? Heeft u vragen over ons aanbod in Deutscher Meister voetbaltafels of kunnen wij u helpen met persoonlijk advies bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Mocht uw keuze vallen op een van de voetbaltafels van Deutscher Meister komen wij deze tafel volledig kosteloos op de gewenste plek bezorgen en speelklaar maken. De meisterschaft kan wat ons betreft direct beginnen!

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Deutscher Meister, dé kampioen in voetbaltafels"Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »