Mogelijkheden in het bedrukken en bestickeren van voetbaltafels

Mogelijkheden in het bedrukken en bestickeren van voetbaltafels

0 reactie minuten lezen

Bedrukken en bestickeren van voetbaltafels

elzijdige mogelijkheden in hetOnze verkoopcijfers geven een duidelijke trend aan: in steeds meer bedrijfskantines, cafés, op campings en andere gelegenheden staat een voetbaltafel. Dit is niet alleen om de gebruikers op een ontspannende manier even lekker stoom af te laten blazen maar er zit ook een commercieel aspect aan. Er zijn immers volop mogelijkheden in het bedrukken en bestickeren van voetbaltafels en hiermee veel naamsbekendheid te genereren. 

Personaliseren van voetbaltafels

Steeds meer bedrijven zien het personaliseren van voetbaltafels als een uitstekende marketing mogelijkheid. Het laten bedrukken en bestickeren van voetbaltafels kan immers worden gezien als een onderscheidende- en interessante manier om naamsbekendheid te creëren. Het plaatsen van een gepersonaliseerde voetbaltafel in bijvoorbeeld een voetbalkantine zorgt voor aandacht bij de doelgroep. Een voetbaltafel is immers een echte aandachtstrekker op dit soort locaties en weinig mensen (zowel jong als oud) laten de gelegenheid aan zich voorbijgaan om iemand anders uit te dagen voor een spelletje tafelvoetbal. 

Het komt regelmatig voor dat bedrijven ervoor kiezen om een bedrukte of bestickerde voetbaltafel aan een voetbalclub of andere sociale instelling (zoals een dorpshuis) aan te bieden om zo de goodwill van een bedrijf te tonen. De voetbaltafel levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de naamsbekendheid van een organisatie zonder hiervoor periodiek het marketingbudget te hoeven aanspreken. Het is een eenmalige investering.

Mogelijkheden om een voetbaltafel te laten bedrukken of te bestickeren

Een voetbaltafel biedt volop presentatiemogelijkheden. Het is immers mogelijk om deze speeltafel zowel aan de binnen- als aan de buitenkant te laten bedrukken of te bestickeren. De zijkant vormt uiteraard de eerste eyecatcher als de mensen de voetbaltafel zien staan. Er kan gekozen worden om de zijkant van een enkel logo te voorzien maar ook om de gehele zijkant van de tafel op de gewenste manier te laten bestickeren. Uiteraard worden deze stickers voorzien van een beschermlaag tegen krassen en vuil.

Het customizen van een voetbaltafel kan ook door de tafel zelf te laten bedrukken. Hierbij kan gedacht worden aan de reclameborden, de scoreborden of het speelveld zelf, maar bij deze laatste optie is het wel van belang dat dit niet ten koste gaat van de functionaliteit van de tafel. Het is zelfs mogelijk om het tenue van de spelers aan te passen in bijvoorbeeld de gewenste kleur. 

Voetbaltafel laten vormgeven in de stijl en kleurstelling van de plaatselijke voetbalclub 

Voetbaltafelwinkel.nl heeft zeer veel mogelijkheden om een voetbaltafel te laten bedrukken en vorm te geven in een bepaalde huisstijl. U kunt er immers voor kiezen om een logo volledig zelf te ontwerpen en bij ons in te leveren, maar u kunt ook gebruik maken van onze kennis en kunde op dit gebied. Lever dan een foto, logo of tekst bij ons in en laat u verrassen door de creativiteit van onze ontwerpers. Uiteraard laten we het resultaat eerst aan u zien voordat we de voetbaltafel definitief met het logo vormgeven.

Is het alleen mogelijk voor bedrijven om een voetbaltafel naar wens vorm te laten geven? Nee dat is zeker niet het geval. Ook particulieren kunnen gebruik maken van deze optie en bijvoorbeeld de voetbaltafel laten vormgeven in de stijl en de kleurstelling van hun favoriete plaatselijke voetbalclub. 

Meer informatie en persoonlijk advies over het laten bedrukken van voetbaltafels

Heeft u interesse in meer informatie en persoonlijk advies over het laten bedrukken van voetbaltafels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs informeren u graag vrijblijvend over de opties om deze (commerciële) kans voor bedrijven en instellingen om zich te profileren te benutten of thuis een voetbaltafel te hebben staan die volledig in uw gewenste uitstraling is vormgegeven.

 

Check hier meer voorbeelden van bedrukte tafels.

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Mogelijkheden in het bedrukken en bestickeren van voetbaltafels"Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »