De mooiste voetbaltafel ter wereld

De mooiste voetbaltafel ter wereld

0 reactie minuten lezen

De mooiste voetbaltafel ter wereld

We krijgen wel eens de vraag wat de mooiste voetbaltafel ter wereld is. Dit is uiteraard ook meteen de meest lastige vraag want smaken verschillen uiteraard. Het is dus heel lastig aan te geven wat de mooiste voetbaltafel is waarop ergens ter wereld gespeeld wordt. Als we ervan uitgaan dat de mooiste voetbaltafel ook de duurste is, wordt het een ander verhaal. Als je hiervan een lijstje opstelt, kom je tot de conclusie dat een leuk spel best wel wat mag kosten!

Voetbaltafel als exclusief object in een luxe setting

Als je zin hebt om een potje tafelvoetbal te spelen en je gaat naar een plek waar je verwacht dat je een voetbaltafel aan zult treffen, is de kans groot dat je naar een voetbalkantine gaat, een camping, een bedrijfskantine of speelhal. Op deze plekken staan vaak voetbaltafels van de grotere merken als Deutscher Meister, Garlando, Heemskerk, FAS, Roberto Sport of Buffalo. Dit zijn de merken die je dan ook via de webshop van Voetbaltafelwinkel.nl kunt bestellen. Als bedrijven een investering doen van €1.200,- (we noemen in dit geval even een gemiddelde prijs), hebben zij de beschikking over een uitstekende voetbaltafel waar veelvuldig en intensief op gespeeld kan worden.

Hoewel de genoemde merken gezien kunnen worden als dé topmerken zijn op gebied van voetbaltafels, is er nog een overtreffende trap. Hiervoor moet je echter niet in een voetbalkantine, op een camping, bij een bedrijfskantine of in een speelhal zijn. Deze high-end voetbaltafels staan bij particulieren thuis als exclusief object in een luxe setting. Het kan immers nog mooier en nog prijziger!

De duurste en mooiste voetbaltafel ter wereld? Dit is onze top 5!

 

De Audi voetbaltafel

De prijs van €14.000,- voor een voetbaltafel komt overeen met een de prijs voor een auto uit het middensegment of misschien wel een voordelige Audi. Je zou bij dit Duitse merk dan ook naar binnen kunnen stappen voor een auto of voetbaltafel! Wat weinig mensen weten, is dat Audi ook een voetbaltafel heeft ontwikkeld. Zelfs in deze voetbaltafel zie je de Audi stijl terug. Het is een lichtgewicht aluminium tafel dat strak vormgegeven is. Er zijn slechts 20 van deze modellen uitgebracht dus de voetbaltafel is niet bij iedere Audi dealer verkrijgbaar.

 

De Barbie voetbaltafel van Mattel, kostprijs €22.000,-

 

Ooit geweten dat Barbie een voetbalvrouw is? Wij ook niet. Die blonde van Mattel heeft wel een eigen voetbaltafel en deze mag een lieve duit kosten. Deze roze tafel is ook niet direct een voetbaltafel die je in je mancave wilt plaatsen maar er zijn uitzonderingen. 

Bron: https://www.bonzini.com/fr/

The Opus voetbaltafel, kostprijs €30.000,-

The Opus voetbaltafel is ontworpen door het bedrijf Eleven Forty. Dat de ontwerpers van dit bedrijf smaak hebben, komt al tot uiting in de materiaalkeuze. Er is gekozen voor een combinatie van geëtst glas, inox en eiken-, essen-, mahonie- en walnotenhout. Het is een voetbaltafel met een wat industrieel uiterlijk. Een tafel die past bij zowel een klassieke- als moderne wooninrichting. Dit is uiteraard een goed verkoopargument wat noodzakelijk is om de tafel aan de man (of vrouw) te krijgen want de prijs is dat niet. Voor €30.000,- mag je deze tafel in je huis zetten. Je kunt overigens wel de tafel personaliseren door de poppetjes op een dusdanige manier aan te passen dat deze op je familie en vrienden lijken.

http://www.elevenforty.com/

 

The Beautiful Game, prijs vanaf € 85.000,-  

Als je deze voetbaltafel ziet, lijkt het (door de gebogen randen) net op een echt voetbalstadion waarin je “The Beautiful Game” kunt spelen. De ontwerpers van GRO Design en Tim Model makers hebben zich ook laten inspireren door de moderne voetbalstadions. De bijzondere lichteffecten (die door geavanceerde software wordt aangestuurd) maken de sfeer compleet. De spelers, met chroom afgewerkt, zijn met de hand gemaakt maar dat mag ook wel voor deze prijs.

Bron: http://www.11thegame.com/

 

Hermès voetbaltafel, kostprijs €60.500,- 

De Hermès voetbaltafel is met een kostprijs van €60.500,- de duurste ter wereld. De meningen verschillen echter of dit ook de mooiste voetbaltafel ter wereld is. Op het eerste gezicht lijkt deze voetbaltafel niet zo heel bijzonder (buiten het prijskaartje dan). Veel mensen kiezen dan liever voor de voorgaande optie die slechts een fractie voordeliger is. De echte fijnproevers zullen deze zeer luxueuze voetbaltafel (gemaakt door het Franse modehuis Hermès) wel waarderen. Deze tafel is in zijn geheel gemaakt van esdoornhout. De handvaten, de randen van de tafel en poten en zelfs het veld is gemaakt van kalfsleer. 

Deze voetbaltafel heeft dus het kwaliteitsniveau die we gewend zijn van Hermès. Om deze standaarden te garanderen zijn de voetballers vervangen voor zeer gedetailleerd vormgegeven jockeys. Aan jou de keuze of je het spel wel gaat spelen met voetballers.

Bron: Hermes.com 

 

Ben je op zoek naar een design voetbaltafel dan hebben wij de voetbaltafels van RS Barcelona in onze collectie.

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "De mooiste voetbaltafel ter wereld"Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »