Deutscher Meister introduceert twee nieuwe voetbaltafels.

Deutscher Meister introduceert twee nieuwe voetbaltafels.

0 reactie minuten lezen

Deutscher Meister introduceert twee nieuwe modellen.

Het tafelvoetbaltafel merk Deutscher Meister introduceert twee nieuwe modellen op de Nederlandse markt. Een model is een Industriële design uitvoering van de bekende Profi voetbaltafel. De andere, de Deutscher Meister Primaline, is een compleet nieuw model in het assortiment.

Deutscher Meister Prima Line 

Deutscher Meister primaline     Deutscher Meister Primaline Detail

 

Deze tafelvoetbaltafel is compleet nieuw ontwikkeld. Het design is gebaseerd op de Franse Babyfoot voetbaltafels. De bovenkant en de korte zijdes van deze voetbaltafel zijn voorzien van een metalen strip. Naast bescherming geeft dit ook nog eens een chique uitstraling. Het speelveld heeft een ruw oppervlak zodat je meer controle hebt over de bal.  Deze tafel is stoer, mooi en degelijk tegelijkertijd. Een echte eyecatcher in elk huis of kantoor.

Bewonder hier de Deutscher Meister Primaline

Profi Special Concrete Edition

Veel huizen en kantoren hebben tegenwoordig een industriële inrichting. Daar moet dan ook een tafel bij die past in deze industriële interieurs.

Vandaar dat deze uitvoering van de Profi een echte design voetbaltafel is.

Deutscher Meister Concrete     Deutscher Meister Concrete detail

 

De voetbaltafel heeft een betonlook door speciaal plaatmateriaal aan te brengen aan de zijkanten. Door deze betonlook te combineren met aluminium bescherm strips, zwarte poten en spelers in de kleuren zwart en wit is er een echt stoere tafel ontwikkeld.

Bewonder hier de Deutscher Meister Concrete 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Deutscher Meister introduceert twee nieuwe voetbaltafels."Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »