Dit zijn de beste voetbaltafels voor buiten

Dit zijn de beste voetbaltafels voor buiten

0 reactie minuten lezen

Dit zijn de beste voetbaltafels voor buiten

Ben je op zoek naar een voetbaltafel voor buiten? Dan zul je al snel merken dat je zeer veel keuzemogelijkheden hebt. Om je op weg te helpen bij het maken van je keuze, hebben we de beste voetbaltafels voor buiten op een rijtje voor je gezet. Op basis hiervan kun je eenvoudig een keuze maken voor een outdoor voetbaltafel die volledig aansluit op jouw wensen.

Verschillende soorten outdoor voetbaltafels

Zoals je op onze website ziet, zijn er veel verschillende soorten outdoor voetbaltafels. Voordat je een goede keuze kunt maken tussen al deze opties, is het van belang dat je jouw wensen voor jezelf op een rijtje zet. Er zijn bijvoorbeeld namelijk veel professionele outdoor voetbaltafels verkrijgbaar met muntinworp mogelijkheden. Deze voetbaltafels zijn geschikt op voor een voetbalclub, bij een zwembad, in een bedrijfstuin of op een camping maar uiteraard niet voor particulier gebruik. Vaak zijn dit de zwaardere tafels die tegen een stootje kunnen. Veel mensen gaan door de spanning van de wedstrijd vaak niet zachtzinnig om met het materiaal, zeker niet als het niet van henzelf is.   

Belangrijkste eis aan een voetbaltafel voor buiten

De belangrijkste eis aan een voetbaltafel voor buiten is dat deze weersbestendig is. Een outdoor voetbaltafel moet bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Dit betekent dat je zelfs “alleen maar” even de sneeuw van de tafel hoeft af te halen om een potje tafelvoetbal te kunnen spelen. Deze wedstrijd wordt nooit afgelast. 

Uiteraard zijn outdoor voetbaltafels wat zwaarder in gewicht dan een vergelijkbare indoor tafel omdat de wind er geen vat op mag krijgen. Het zal je niet gebeuren dat je veld op een andere plek is komen te liggen door een goede herfststorm. We hoeven “uit- en thuiswedstrijden” niet op die manier letterlijk te nemen. Er zijn outdoor voetbaltafels met gaatjes in het veld waardoor het regenwater eenvoudig kan weglopen en er geen plassen kunnen ontstaan. Daarnaast kun je kiezen voor een voetbaltafel voor buiten met een solar systeem en een USB aansluiting aan de zijkant. Zo kun je tijdens het spelen je smartphone opladen of naar je favoriete muziek luisteren. Je kunt dus kiezen voor een “all weather” buiten voetbaltafel.

Waar je op moet letten bij de aankoop van buiten voetbaltafels

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij de aankoop van buiten voetbaltafels. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat hoe zwaarder de buiten voetbaltafel is, hoe beter de kwaliteit van de tafel zal zijn. Een goede outdoor voetbaltafel zal minimaal 6 jaar mee moeten gaan. De meeste voetbaltafels voor buiten gaan echter veel langer mee en hebben een duurzaamheid van 10 jaar of langer. Het is uiteraard wel verstandig om de voetbaltafel af te dekken als je deze een langere tijd niet gebruikt. Het is dus verstandig om te kijken naar de beschikbaarheid van een afdekhoes bij de aankoop van buiten voetbaltafels. Bij veel tafels wordt deze erbij geleverd, bij andere tafels is dit niet het geval maar zijn deze wel bestelbaar. Ook het goed schoonhouden van de buiten voetbaltafel bevordert de duurzaamheid. Er zijn ook outdoor voetbaltafels die inklapbaar zijn. Dit is handig om de tafel binnen (bijvoorbeeld in de schuur) op te bergen als je er niet mee speelt.

Een ander punt waar je zeker op moet letten bij de aankoop van buiten voetbaltafels zijn de stangen. Je kunt kiezen voor telescopische stangen die niet aan de andere zijden uitsteken maar ook voor doorlopende stangen waarbij dit wel het geval is. Deze laatstgenoemde stangen zijn extra stevig en een betere optie voor outdoor gebruik. Tot slot is het goed erop te letten of de voetbaltafel in hoogte verstelbaar is als je deze vaak verplaatst. Een outdoor voetbaltafels moet uiteraard wel waterpas staan. 

 

Top 5 buiten voetbaltafels

Er zijn diverse uitstekende merken in voetbaltafels voor buiten. Als je een outdoor voetbaltafel van FAS Italia, Garlando, Roberto Sport, Buffalo of Heemskerk koopt, maak je eigenlijk altijd wel een goede keuze. Dit is dan ook de reden dat Voetbaltafelwinkel.nl juist deze merken in het aanbod heeft opgenomen. Wij selecteren onze merken immers op een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Hieronder onze top 4 in voetbaltafels voor buiten. We doen je van al onze merken een goede suggestie zodat je een vergelijking kunt maken. De voetbaltafels hebben dan ook een verschillende prijsstelling. Onze aanbevelingen van de beste outdoor voetbaltafels staan dan ook in een willekeurige volgorde weergegeven:

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Dit zijn de beste voetbaltafels voor buiten"Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »