Een goede tafelvoetbal kopen

Een goede tafelvoetbal kopen

0 reactie minuten lezen

Naar wat voor soort tafel ben je op zoek?

Voordat je een tafelvoetbal in huis haalt, moet je jezelf eerst de vraag stellen wie het spel gaat spelen en waar het gespeeld gaat worden. Zo zijn er robuuste tafels voor buiten, mini varianten om op reis mee te nemen en kleine tafels voor kinderen. Naar wat voor soort tafel ben je op zoek?

Waar moet je op letten als je een tafelvoetbalspel gaat kopen?

Het materiaal waar iedere voetbaltafel van is gemaakt kan behoorlijk verschillen. Kies je voor een stevig onderstel, dan is in veel gevallen de tafel zwaarder en de stangen waar je mee speelt zijn steviger. Hierdoor glijden de stangen ook soepeler door de geleiders en speel je hierdoor net wat makkelijker het balletje naar de andere kant van de tafel. Op het gebied van de stangen heb je de keuze uit doorlopende stangen en telescopische stangen. Doorlopende stangen staan er bekend om steviger te zijn en telescopische stangen verzekeren je van meer veiligheid, doordat de stangen niet aan de andere kant van de tafel kunnen komen.

Kies uit verschillende materialen voor het speelveld

Wist je dat er ook op het gebied van het speelveld verschillende materialen mogelijk zijn? Denk hierbij aan een speelveld van een slijtvaste glasplaat of van mdf. Kies je voor een voetbaltafel met glasplaat, dan kan het balletje tijdens het spel beter rollen. Om er zeker van de zijn dat de glasplaat niet kan spiegelen, zijn de platen in veel gevallen gezandstraald.

“Hufterproof” spellen voor bedrijfskantines en scholen

Op locaties zoals bedrijfskantines en scholen wordt een tafelvoetbalspel vele malen intensiever gebruikt. Daarom worden voor deze omgevingen vaak professionele tafels aangeschaft. Het degelijke materiaal zorgt ervoor dat een tafelvoetbalspel “hufterproof” wordt en hierdoor tegen een stootje kan.

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Een goede tafelvoetbal kopen"Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »