5 Tips om een voetbaltafel te onderhouden

5 Tips om een voetbaltafel te onderhouden

0 reactie minuten lezen

Met al dat gespeel op je voetbaltafel zou je soms bijna vergeten dat hij af en toe ook wat onderhoud nodig heeft. Hieronder hebben we wat punten op een rij gezet waar je op kunt letten als je in het bezit bent van een voetbaltafel.

Stap 1
Maak de ballen met de hand schoon met een zacht schuursponsje en afwasmiddel. Niet te hard schrobben anders worden de ballen te glad. U kunt ook de ballen in een sok stoppen en ze in uw wasmachine stoppen. Was ze met wit wasmiddel, zodat de kleuren niet veranderen. Stop ze niet in de droger.

Stap 2
Wrijf de binnenkant en het oppervlak van de tafel op met een zachte, niet-schurende doek en zeepwater of alcohol. Gebruik zo min mogelijk vloeistof om te voorkomen dat vocht in of op de tafel blijft. Overmatige vloeistof kan onder het speeloppervlak komen en het beschadigen. Vermijd commerciële reinigingsmiddelen en glas reinigingsmiddelen die corrosie veroorzaken en het oppervlak te glad maken.

Stap 3
Smeer de stangen met siliconenolie. Gebruik een sprayfles op de buitenkant van de staven om druppelen te voorkomen op het speelveld. Beweeg de stang heen en weer als je het glijmiddel hebt toegebracht voor een gelijkmatige verdeling. Veeg overtollig smeermiddel weg met een doek.

Stap 4
Controleer uw poppetjes om ervoor te zorgen dat ze goed zijn vastgemaakt aan elke staaf. Als ze wat los zitten schroef ze dan vast.  Dit zal helpen om te voorkomen dat ze barsten of breken.

Stap 5
Stof het handvat van elke stang af met een vochtige doek om corrosie te voorkomen. Droog elk handvat voor het spelen. Gebruik nooit meubelwas of glas-ex, deze maakt de grepen glibberig en verslechterd de grip.

Heb jij ook een goede tip? Laat het hieronder aan ons weten en we zullen deze hierboven plaatsen!

Delen
ReactiesBekijk reacties op "5 Tips om een voetbaltafel te onderhouden"Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »