Top 5 inklapbare voetbaltafels

Top 5 inklapbare voetbaltafels

0 reactie minuten lezen

Top 5 inklapbare voetbaltafels

 

Heb je de intentie om een voetbaltafel aan te schaffen maar speelt een beperkte beschikbare ruimte een rol? Dan is een inklapbare voetbaltafel een uitstekende keuze voor je. Je kunt hiermee op de meest efficiënte manier gebruik maken van je ruimte. Er zijn zeer veel interessante keuzemogelijkheden in inklapbare voetbaltafels. Om je hierbij op weg te helpen, hebben wij hieronder onze Top 5 inklapbare voetbaltafels voor je samengesteld en geven we je inzicht waar je op moet letten bij de aankoop hiervan.

Voordelen van inklapbare voetbaltafel

De keuze voor een inklapbare voetbaltafel biedt een aantal interessante voordelen. Zoals de naam al aangeeft kun je de poten van deze voetbaltafel inklappen en verplaatsen. Daarom is een inklapbare voetbaltafel dan ook wat lichter van gewicht in vergelijking met een reguliere tafel. De inklapbaarheid is erg praktisch als je beperkt bent in de beschikbare ruimte, als je een ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt (zoals een voetbalkantine of een aula van een school) of andersom, als je niet de intentie hebt om de voetbaltafel zeer intensief te gebruiken. Deze laatste optie is een keuze die een camping of een strandtent zou maken waarbij de voetbaltafel in de zomerperiode wordt geplaatst maar in de winter moet worden opgeslagen. 

Waar let je op bij de aankoop van een inklapbare voetbaltafel?

Er zijn veel verschillende soorten inklapbare voetbaltafels op de markt. De gebruikersbehoefte speelt een belangrijke rol bij de aankoop van een inklapbare voetbaltafel. Bij een voetbaltafel die geplaatst wordt in een voetbalkantine, op de camping, bij een strandtent of op een aula van een school is het van groter belang dat deze tegen een stootje kan dan bij een voetbaltafel die thuis wordt gebruikt. In openbare ruimtes wordt er soms niet zachtzinnig met voetbaltafels omgegaan, zeker niet als de emoties hoog oplopen en dat is bij een spannend potje tafelvoetbal niet uitgesloten!

Als je een voetbaltafel koopt van een goed merk, zal kwaliteit geen issue zijn. De meeste voetbaltafels van een goede kwaliteit gaan jarenlang mee en dan hebben we het over meer dan 10 jaar. Het is hierbij uiteraard wel belangrijk dat de voetbaltafels goed onderhouden worden. Ook het afdekken van de voetbaltafel bij het opbergen hiervan speelt hierbij een rol. Dit biedt een beschermende waarde voor de tafel en beperkt de invloeden van stof en eventuele vochtigheid. Er zijn voetbaltafels waarbij de afdekhoes wordt bijgeleverd. Bij andere voetbaltafels is dit als accessoire bij bestelbaar. 

Een andere overweging die je zeker moet maken bij de aankoop van een inklapbare voetbaltafel zijn de stangen. Je hebt hierbij de keuze tussen telescopische stangen (die niet aan de andere zijden uitsteken) en doorlopende stangen. Deze doorlopende stangen steken dus wel aan de andere zijde naar buiten maar is een stevigere constructie. Bij inklapbare voetbaltafels kan dit van groot belang zijn omdat je dit soort tafels toch vaker verplaatst. 

Top 5 inklapbare voetbaltafels

Er zijn een groot aantal uitstekende opties als je een inklapbare voetbaltafel gaat kopen. Als je een tafel van een merk als TopTable, Garlando, Buffalo, FAS Italia of Roberto Sport koopt, maak je eigenlijk altijd wel een goede keuze. Dit zijn immers de topmerken op gebied van inklapbare voetbaltafels. Dit is dan ook de reden dat Voetbaltafelwinkel.nl juist deze merken in het aanbod heeft opgenomen. Wij selecteren onze merken immers op een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Om je verder op weg te helpen hebben wij een Top 5 inklapbare voetbaltafels voor je samengesteld. Hierbij hebben we ervoor gekozen om een suggestie te doen voor een tafel uit het aanbod van de vijf genoemde topmerken. De hieronder genoemde voetbaltafels hebben dan ook een verschillende prijsstelling en staan in een willekeurige volgorde weergegeven:

 

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Top 5 inklapbare voetbaltafels"Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »