• Deskundig en eerlijk advies
  • Klantenservice020 8203709

Persoonlijk advies

Onze missie is om u een voetbaltafel te leveren welke perfect aansluit bij het type speler, de locatie en uw budget.

Dit doen we door u van unieke en sterke voetbaltafels te voorzien, voor een betaalbare prijs. 
Een goede tafel is betrouwbaar en sterk, en zorgt voor een toename van plezier, inspiratie, en ontlading in het dagelijks leven.

Niets is voor ons meer belangrijk dan dat klanten goed geïnformeerd tot een aankoop overgaan, en jarenlang van hun tafelvoetbal zullen genieten.

Dit doen we door een brede collectie voetbaltafels aan te bieden, zodat er altijd een tafel is welke bij u past.
Ons ervaren team  staat u op werkdagen direct telefonisch of per email te woord, en met meer dan 10 jaar ervaring weten we wat werkt, en wat niet.

voetbaltafel kopen

We adviseren klanten welke op zoek zijn naar 1 tafel,  tot klanten welke een kantoor, school of instelling in gaan richten. 

Het uitvoeren van onze missie is de belangrijkste taak. Veel mensen onderschatten het aankopen van een goede voetbaltafel, we horen dagelijks de gevolgen van het spelen op een verkeerde tafelvoetbaltafel.

We zien het als als onze plicht om onze klanten goed te informeren voordat ze een nieuwe tafelvoetbal kopen, en zijn pas tevreden als u daadwerkelijk gelukkig bent met uw nieuwe tafel.

Eerlijk advies, persoonlijke tafels, en goede prijzen hebben ervoor gezorgd dat Voetbaltafelwinkel.nl de grootste online voetbaltafel winkel van Nederland is! 

Wilt u zichzelf al wat meer inlezen? Ga dan naar ons kenniscenter!


Bureaustoelen hulp

Direct contact? 
Bel +31 (0) 20 820 3709 (ma-vr 10.00-17.00) 

Email ons op info@slimshops.nl

 


 

Onderstaande klanten gingen u al voor!

klanten